0

Concreet bewijs voor 2 nieuwe iPhone 6 modellen

4.7-inch iPhone 6Na lang wachten weten we vandaag in ieder geval zeker dat de release van de iPhone 6 niet lang meer op zich zal laten wachten, er is nu namelijk concreet bewijs dat er op de korte termijn twee varianten (4.7-inch en 5.5-inch) van de iPhone 6 zullen worden aangekondigd. Tot nu toe weten we vrij veel over het 4.7-inch model van de iPhone 6, van de 5.5-inch variant weten we eigenlijk alleen nog dat Apple te maken heeft met flinke productieproblemen.

Toestemming van de Thaise telecom-autoriteit voor 2 iPhone 6-modellen

Apple heeft vandaag bij de Thaise telecom-autoriteit toestemming gevraagd voor het verkopen van twee nieuwe iPhones. Producten van smartphones zijn altijd verplicht om goedkeuring te vragen aan de autoriteiten, alvorens ze het toestel echt mogen aankondigen. Samsung vroeg op 8 augustus toestemming om de Samsung Galaxy Alpha uit te mogen brengen en de aankondiging vond vandaag plaats (5 dagen later). Naar verwachting zal de iPhone 6 niet over 5 dagen al worden aangekondigd, maar pas begin september (waarschijnlijk 9 september). Apple heeft toestemming gevraagd om iPhones met modelnummers A1586 en A1524 te mogen verkopen, dit laat natuurlijk weer duidelijk zien dat het om twee verschillende toestellen gaat.

Goedkeuring voor 4.7-inch model & iPhone 6C

Het is op dit moment in ieder geval zeker dat Apple goedkeuring heeft gevraagd voor een 4.7-inch model, echter is het nog niet helemaal duidelijk voor welk toestel de tweede goedkeuring zou zijn. Het is ook goed mogelijk dat Apple met een nieuwe variant de iPhone 5C, mogelijk een iPhone 6C, op de markt komt.

iPhone 6 release in september

Naar alle waarschijnlijkheid zal de iPhone 6 spoedig worden goedgekeurd door de Thaise telecom-autoriteit, dan staat Apple niets meer in de weg om het toestel op 9 september 2014 officieel aan te kondigen. Naar alle waarschijnlijkheid zal de iPhone 6 dan ook al in september 2014 in de winkels verkrijgbaar zijn, in Nederland moeten we hier echter nog even op wachten.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *