0

Een iPhone 7 kopen: goede specificaties voor een gunstige prijs


Er zijn een tal van iPhone modellen op de markt, waardoor het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Het is natuurlijk aanlokkelijk om het nieuwste model te kiezen, maar deze heeft ook het hoogste prijskaartje. Een aantal oudere modellen hebben ook goede specificaties en zijn vaak honderden euro’s goedkoper. Wat dacht je bijvoorbeeld van de iPhone 7. Deze smartphone is in verschillende kleuren verkrijgbaar en heeft fantastische specificaties met een tal van mogelijkheden. Meer over deze telefoon lees je hieronder.

Het design van de telefoon
De smartphones van Apple zijn altijd strak vormgegeven en gemaakt van hoogwaardige materialen. De iPhone 7 is gemaakt van sterk aluminium, wat ook gebruikt wordt in de vliegtuigindustrie. Daarnaast is de telefoon in verschillende kleuren te verkrijgen zoals roségoud, goud, zilver, zwart en gitzwart. Ook is er een limited edition in het rood verkrijgbaar. De telefoon is enorm glad afgewerkt en lig enorm fijn in de hand.

Het beeldscherm met prachtige kleuren
Een van de belangrijkste onderdelen van een telefoon is natuurlijk het beeldscherm. De iPhone 7 is voorzien van een nieuw Retina HD beeldscherm, waardoor de kleuren er levensecht uitzien. Het beeldscherm is helder en kan daarom perfect gebruikt worden om bijvoorbeeld films op te kijken of spellen op te spelen. Het is een 4.7 inch beeldscherm met een resolutie van 1334 x 750 pixels.

Zowel stofvrij en spatwaterdicht
Een ander belangrijk voordeel van deze smartphone, is dat de telefoon compleet stofvrij zijn en dat ze ook bestand zijn tegen spatwater. Natuurlijk moet je ze niet meenemen als je gaat duiken, maar je kunt de telefoon dus wel gemakkelijk gebruiken in de regen. De iPhone 7 is namelijk IP67 gecertificeerd, waardoor de telefoon getest is op het gebruik in water.

Een super snelle processor
De iPhone 7 is voorzien van een krachtige processor: de A10 Fusion Chip. Deze heeft in plaats van twee cores, maar liefs 4 cores, waardoor de telefoon snel werkt. Je kunt afbeeldingen en effecten met dit toestel dus razendsnel laden. Een ander voordeel van deze processor is dat deze ook nog eens zo min mogelijk energie gebruikt, waardoor je het toestel minder vaak hoeft op te laden. De iPhone 7 zal in vergelijking met de iPhone 6S bijvoorbeeld 2 uur langer mee gaan en daarnaast ongeveer 3x zo snel zijn in gebruik.

De iPhone 7 goedkoop aanschaffen
De specificaties die hierboven staan beschreven, maken extra duidelijk dat de iPhone 7 een super smartphone is om aan te schaffen. Ben je van plan om binnenkort deze telefoon te kopen? Dan zijn er een aantal mogelijkheden. Allereerst kun je natuurlijk een los, gloednieuw toestel kopen of de iPhone 7 met een abonnement combineren. Als je dit nog steeds te prijzig vindt, dan is het een optie om een tweedehands toestel te kopen. Een verstandige mogelijkheid is om dan te kiezen voor een refurbished toestel. Hierbij wordt de kwaliteit gegarandeerd en heb je vaak ook nog twee jaar garantie.

Bekijk https://www.iphonez.nl/

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *