0

Extreem duidelijke iPhone 6 foto’s verschenen

Apple iPhone 6 fotoHet aantal geruchten van de iPhone 6 blijft constant toenemen, vandaag zijn er weer nieuwe beelden verschenen van het Apple toestel. De foto’s die we vandaag op het internet hebben gevonden geeft wel een heel duidelijk beeld van de nieuwe iPhone 6. Ondanks dat de foto’s bijzonder helder en duidelijk zijn, is het natuurlijk altijd nog maar de vraag of ze wel echt zijn.

Bron van de iPhone 6 foto’s

De iPhone 6 foto’s die vandaag zijn verschenen zijn afkomstig van de website Uneedtech.com, een redelijk onbekende bron als het gaat om het lekken van iPhone-gegevens. De iPhone 6 die we op de foto’s zien komt wel erg overeen met alle geruchten die we tot nu toe hebben ontvangen, het lijkt hier dus om een echt exemplaar van de nieuwe iPhone 6 te gaan.

iPhone 6 Space Gray

Op de foto is een witte iPhone 6 zichtbaar in de kleur ‘Space Gray’, het is duidelijk te zien dat het hier om een 4.7-inch variant gaat. De apple-iphone-6-foto-2afgeronde schermranden zijn duidelijk zichtbaar, daarnaast zien we ook de powerknop aan de rechterkant van het toestel. De volumeknoppen zijn links zichtbaar, zoals we eerder ook al zagen bij de iPhone 6 handleiding.

iPhone 6: Echt of nep?

apple-iphone-6-foto-3Ondanks dat de foto’s vrij helder en duidelijk zijn, denken wij niet dat het hier echte foto’s betreft. Als we wat nauwkeuriger kijken naar de details, dan valt al vrij snel af te leiden dat het niet om een echt exemplaar gaat. Zo zien we op het toestel bijvoorbeeld geen iOS 8 en ook de Gezondsheids-app ontbreekt op de voorkant van de verpakkingsdoos. Het is belangrijk om de foto’s met een korreltje zout te nemen, het is echter wel een goede manier om alvast te kijken waar alle buttons van het nieuwe Apple toestel komen te zitten. Waarschijnlijk weten we op 9 september 2014 al meer over de iPhone 6, dan zal de aankondiging namelijk plaatsvinden.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *