0

Foto van iPhone 6 onderdeel uitgelekt

iPhone-6-lightingNaarmate de release van de iPhone 6 dichtbij komt, ontvangen we steeds meer geruchten. Uiteraard ontstaan de meeste geruchten in China, waar een groot gedeelte van de iPhone 6 onderdelen ook worden geproduceerd. Vandaag zijn er nieuwe beelden verschenen van onderdelen die zouden toebehoren aan de iPhone 6 van Apple. Natuurlijk weten we niet of deze afbeelding daadwerkelijk een iPhone 6 onderdeel voor moet stellen, tenslotte ontvangen we de laatste tijd ook veel foto’s van iPhone 6 exemplaren die later niet juist blijken te zijn.

Lightning connector iPhone 6

Op de afbeelding zien we de lightning connector van de iPhone 6 4.7-inch. Het is natuurlijk geen geheim dat de nieuwe smartphone ook gewoon zal worden voorzien van een lightning connector voor het opladen van de telefoon, maar elk nieuws omtrent de nieuwe iPhone blijft natuurlijk weer spannend.

Meer uitgelekte onderdelen iPhone 6 volgen snel

Naar alle waarschijnlijkheid is de foto die vandaag is uitgelekt het begin van een hele reeks uitgelekte foto’s die we in de aankomende periode zullen ontvangen. De productie van de iPhone 6 zal in juli van start gaan, het is algemeen bekend dat de Chinese medewerker snelle foto’s maken van iPhone onderdelen om deze vervolgens voor grote geldbedragen te verkopen aan tech websites. Natuurlijk is het voor ons leuk om het gehele productieproces van de nieuwe iPhone 6 goed in de gaten te houden, regelmatig zullen wij u dan ook berichten over afbeeldingen van uitgelekte onderdelen.

Goed op schema met de iPhone 6 productie

Apple loopt goed op schema met de productie van de iPhone 6, de productie gaat namelijk deze week al van start. De 4.7-inch iPhone 6 kunnen we in september al in de winkels verwachten, de 5.5-inch variant zal door productieproblemen naar alle waarschijnlijkheid een tijdje later worden aangekondigd. Vreemd genoeg ontvangen we van de 5.5-inch iPhone 6 nog geen uitgelekte afbeeldingen van onderdelen, het kan goed zijn dat Apple voorlopig nog niet aan de productie van dit toestel kan beginnen.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *