0

Foto’s van 4.7-inch iPhone 6 tonen afgeronde hoeken

iphone-6-mockupEr zijn vandaag foto’s verschenen van de vermeende voorkant van de nieuwe 4.7-inch iPhone 6. Helaas zijn de foto’s niet bijzonder duidelijk, echter kunnen we toch wel een aantal belangrijke zaken onderscheiden. Zo kunt u op de foto’s zien dat de voorkant van de 4,7-inch iPhone 6 aflopende randen zou hebben.

Betrouwbaarheid van de foto’s

De foto’s zijn verspreid door 9to5Mac, een redelijk betrouwbare website als het gaat om nieuwe Apple devices. De website geeft aan in het bezit te zijn van de schermen en de foto’s zelf te hebben gemaakt, de 5.5-inch variant hebben ze echter niet in handen kunnen krijgen. Het zou opmerkelijk zijn dat Apple gebruik zou gaan maken van aflopende randen, dit past namelijk (totaal) niet binnen de stijl die Apple bij eerdere iPhones heeft gehanteerd. Het is wel duidelijk dat Apple graag een nieuwe weg in wilt slaan met de iPhone smartphones, maar dit lijkt weer net een kleine stap te ver.

Wel of geen afgeronde randen?

Het is natuurlijk nog onduidelijk of de nieuwe iPhone 6 nu wel of geen afgeronde randen gaat krijgen. Eerdere foto’s lieten soms wel afgeronde randen zien en soms ook weer niet. De iPhone 5S heeft hoekige randen, wij achten het zelf onwaarschijnlijk dat Apple de iPhone 6 wel gaat voorzien van afgeronde randen.

Wanneer is de iPhone 6 release?

De 4.7-inch variant van de iPhone 6 zal naar verwachting vanaf 19 september 2014 verkrijgbaar zijn, maar natuurlijk enkele weken eerder al worden aangekondigd. De 5.5-inch iPhone 6 laat wat langer op zich wachten, waarschijnlijk kunnen we die pas in oktober in de Nederlandse winkels kopen. Uiteraard zullen op de iPhone 6 ook weer allerlei bekende applicaties gaan draaien zoals de Gmail app, meer informatie daarover kunt u vinden op Gmail.com.
iphone-6-mockup4 iphone-6-mockup3  iphone-6-mockupiphone-6-mockup2

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *