0

iPhone 6 in China al massaal besteld

iPhone 6 bestellen ChinaOndanks dat de iPhone 6 nog niet officieel door Apple is aangekondigd, is het in China al wel mogelijk om het toestel te reserveren. Op het moment van spreken hebben tienduizenden Chinezen de iPhone 6 al gereserveerd. Op dit moment is het alleen mogelijk om bij China Mobile de nieuwe iPhone te reserveren, andere Chinese providers bieden hem nog niet aan. Volgens China Daily zouden op dit moment al ruim 30.000 Chinezen de iPhone 6 hebben gereserveerd, dat is natuurlijk een gigantisch aantal voor een smartphone die nog niet eens in aangekondigd.

iPhone 6 release in Nederland

In Nederland moeten we helaas wat langer wachten alvorens we het toestel kunnen reserveren, naar verwachting kunnen wij de smartphone vanaf 19 september 2014 reserveren. In China kan met kiezen tussen een 16, 32 en 64GB variant, in Nederland zal dit waarschijnlijk niet anders zijn. Eerder werd erover gesproken dat de nieuwe iPhone 6 ook in een 128GB variant op de markt zal komen, dit blijkt voorlopig nog niet het geval te zijn. Mogelijk is het 128GB geheugen een extra feature van de iPhone 6S (5.5-inch iPhone).

China als belangrijk afzetland

Voor Apple is het belangrijk om voet aan de grond te krijgen in China, dit zou dan ook de voornaamste reden zijn dat China Mobile als eerste toestemming heeft gekregen om de pre-orders van de iPhone 6 te starten. Om klanten de mogelijkheid aan te bieden om het toestel te reserveren moet altijd toestemming worden gevraagd aan Apple, die moet hier altijd toestemming voor geven.

Wanneer is de iPhone 6 release?

Ondanks dat de release van de iPhone 6 pas op 9 september 2014 is, weten we nu eigenlijk al vrijwel alles over het toestel. Natuurlijk blijft het wel een verrassing of Apple ook direct met de iPhone 6S op de markt komt, hier is namelijk nog wel wat onduidelijkheid over. Vooralsnog lijkt het dat Apple alleen de 4.7-inch iPhone 6 en de iWatch gaat aankondigen.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *