0

iPhone 6 krijgt toch geen dikke witte strepen

iphone-6-witte-strepenIn een recente uitgelekte foto van de nieuwe iPhone 6 waren op de achterkant van het toestel dikke witte strepen te zien, menig iPhone-fan begon bij het zien van dit concept aardig nerveus te worden. De witte strepen vielen niet bepaald in de smaak, al snel stroomde social media daarom vol met klachten over het nieuwe ontwerp. Nikkei geeft echter in een nieuw rapport over de accuraatheid van de dummy’s die we op dit moment op het internet kunnen vinden aan dat de iPhone 6 geen grote witte strepen zal krijgen op de achterkant. Wel geeft het Japanse zakenblad aan dat een groot gedeelte van de huidige geruchten wel eens op waarheid gebaseerd kunnen zijn, het geeft in ieder geval een goed beeld van wat we kunnen verwachten van deze nieuwe Apple smartphone.

iPhone 6 dummy’s wel of niet serieus nemen

Volgens Nikkei moeten we de dummy’s die we op dit moment allemaal op het internet kunnen vinden niet al te serieus nemen. Dergelijke afbeeldingen geven consumenten een goed beeld van de vorm en de ideeën achter de nieuwe iPhone 6, maar een afspiegeling van de kwaliteit en het daadwerkelijk ontwerp is het absoluut niet.

Verschillen tussen iPhone 6 en iPhone 5S

Nikkei vervolgt haar bericht met de mededeling dat de nieuwe iPhone 6 qua model niet veel zal gaan verschillen met het uiterlijk van de iPhone 5S, slechts enkele aanpassingen zullen worden getroffen. Natuurlijk is de nieuwe iPhone 6 sowieso uitgerust met een groter beeldscherm, namelijk 4.7-inch of 5.5-inch. Zo zien we maar weer dat we lang niet alle dummy’s even serieus moeten nemen .

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *