0

iPhone 6 met groter scherm nog wel gemakkelijk te bedienen?

Apple-iPhone-6De meeste iPhonefans beginnen zich toch wel een beetje druk te maken over het grotere scherm van de nieuwe iPhone 6, zal het toestel nog wel lekker in de hand liggen met een 4.7-inch of 5.5-inch scherm? Ondanks dat er op dit moment al veel smartphones op de markt zijn met een dusdanig formaat beeldscherm, blijven veel Applefans zich toch nog een beetje druk maken over het nieuwe toestel.

iPhone 6 video

Om de vraag te kunnen beantwoorden is er vandaag een video verschenen waarin een mogelijke 4.7-inch versie van de iPhone 6 is te zien. In de video houdt een Chinees de nieuwe Apple smartphone in zijn handen; wat blijkt? De smartphone ligt nog steeds prima in de hand! Het grote voordeel van de nieuwe iPhone 6 is daarnaast ook dat de smartphone een stuk dunner gaat worden dan de iPhone 5S, hierdoor ligt de telefoon uiteraard ook alweer een stuk beter in de hand.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk de onderstaande video!

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *