0

iPhone 6 onthulling voor september gepland

tim-cook-iphone6Volgens 9toMac zou Apple aan het plannen zijn om de iPhone 6 in de tweede of derde week van september aan te kondigen. De bron baseert deze bewering op het feit dat verschillende andere bronnen al zijn gebrieft door Apple omtrent de onthulling. Natuurlijk zijn er verschillende belangrijke partijen die eerder van de daadwerkelijk aankondiging af moeten weten, denk bijvoorbeeld aan de bekendere providers zoals Deutsche Telekom. Een releasedatum voor de tweede of derde week van september zou perfect overeenkomen met de geruchten die we eerder hebben ontvangen, tot nu toe lopen we dus goed op schema.

iOS 8 eerder dan iPhone 6 release

Het is al wel bekend dat we waarschijnlijk eerder al iOS 8 tegemoet kunnen gaan zien. Op dit moment zou Apple bezig zijn om de laatste hand te leggen aan nog een aantal specifieke functies van het nieuwe Apple besturingssysteem. Eerder dachten we nog dat Apple mogelijk zou wachten en het nieuwe besturingssysteem pas voor het eerst zou tonen op de nieuwe iPhone 6, maar waarschijnlijk zou dit toch niet het geval zijn. Het nieuwe besturingssysteem van Apple zal kunnen worden gedownload op de iPhone 4S, 5, 5S, 5C en natuurlijk ook de iPad en iPod reeks.

Bestelling van 80 miljoen iPhone 6 toestellen

In de aanloop naar de daadwerkelijk onthulling zou Apple nog druk bezig zijn met de productie. Op dit moment dat er een bestelling uit van maarliefst 80 miljoen iPhone 6 toestellen, naar verwachting zullen dit er mogelijk zelfs nog wat meer worden op de korte termijn. Apple verwacht een groot succes in de eerste maanden van de daadwerkelijke verkoop en is bereid daarvoor flink te investeren. Als we geruchten mogen geloven zouden de verkoopcijfers van de iPhone 6 geschiedenis gaan schrijven voor het bedrijf. Natuurlijk houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de productie van de 4.7-inch en 5.5-inch iPhone 6. Indien het mogelijk is om de nieuwe iPhone te bestellen, dan kunt u dit natuurlijk gewoon op onze website doen. Kunt u niet langer wachten op de daadwerkelijke aankondiging van de iPhone 6? U kunt er ook voor kiezen om tijdelijk een Sim Only abonnement af te sluiten bij uw oude toestel, voor meer informatie daarover kunt u kijken op Simonlyprovider.nl. Vaak zijn deze abonnementen ook maandelijks opzegbaar, waardoor u de nieuwe iPhone alsnog direct na de release kunt kopen.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *