0

iPhone 6 vanaf 19 september 2014 te reserveren

Apple iPhone 6 fotoOp dit moment gaan er verschillende geruchten op het internet dat de iPhone 6 vanaf 19 of 20 september al in Nederland te reserveren is. Ondanks dat we de uiteindelijke bron van deze geruchten niet goed kunnen achterhalen, zien we de geruchten verschijnen op een flink aantal nieuwswebsites. Op het moment dat Apple het toestel op 9 september 2014 officieel aangekondigd, dan kunnen we het toestel dus 10 dagen later al bestellen. Vrij snel na de aankondiging kunt u dit jaar de nieuwe iPhone 6 al reserveren, eerder duurde dit vaak wat langer.

iPhone 6 evenement

Het evenement op 9 september 2014 start om 19.00 uur Nederlandse tijd, tijdens die evenement worden waarschijnlijk de nieuwe iPhone 6 en de langverwachte Apple iWatch aangekondigd. De adviesprijs van de iPhone 6 zal waarschijnlijk ongeveer €699 zijn, natuurlijk kunt het ook het geheugen verder uitbreiden (tot wel 128GB) waar uiteraard wel een prijskaartje aan verbonden is.

Zowel een 4.7-inch als 5.5-inch variant?

Het is nog steeds niet helemaal duidelijk of Apple op 9 september met 2 verschillende soorten iPhone 6 smartphones op de markt komt, dit blijft dus nog een kwestie van afwachten. Verder weten we ook nog niet zegen of de smartphone zal worden voorzien van de NFC dienst, waar eerder geruchten over gingen.

Wanneer heb ik de iPhone 6 in huis?

Indien u de iPhone 6 op 19 of 20 september al kunt reserveren, dan is het waarschijnlijk dat u het toestel begin oktober al in huis kunt hebben. Het blijft natuurlijk altijd even afhankelijk van wat Apple beslist, het is namelijk goed mogelijk dat Nederland wederom een kleine levering krijgt van het nieuwe toestel. Wilt u de iPhone 6 graag zo snel mogelijk in handen hebben? Dan is het reserveren wel bijzonder slim. De klanten die het toestel hebben gereserveerd krijgen namelijk voorrang op het moment dat er een beperkte voorraad is. Aan het reserveren (pre-orderen) van de iPhone 6 zijn verder geen extra kosten verbonden.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *