iPhone 6S kopen

iPhone 6 cameraBent u ook van plan om de iPhone 6S te kopen? U bent zeer zeker niet de enige, het toestel gaat namelijk waarschijnlijk alle verkooprecords weer verbreken. Apple komt voorlopig met twee varianten van de iPhone 6, namelijk een 4.7-inch en een 5.5-inch toestel. Later zal daar waarschijnlijk nog een iPhone 6C bijkomen, waar u uiteraard een iPhone 6C abonnement voor af kunt sluiten. Over de iPhone 6S weten we op dit moment nog niet gigantisch veel, waarschijnlijk zal het toestel een 5.5-inch beeldscherm gaan krijgen, gemaakt van het dure saffier.

iPhone 6S in Nederland kopen

Op het moment dat Apple het toestel in januari 2015 uitbrengt, dan kunt u toestel in februari naar alle waarschijnlijk al in Nederland kopen. Landen als Duitsland en Frankrijk krijgen in Europa voorrang bij de levering van nieuwe iPhones, dit zal waarschijnlijk bij de iPhone 6S precies hetzelfde zijn.

iPhone 6S kopen in het buitenland

Aangezien landen als Duitsland, Frankrijk, VS en China voorrang krijgen bij de levering van de iPhone 6S, kunt u er ook voor kiezen om het toestel in het buitenland te kopen. Het is wel belangrijk om voorbereid te zijn op gigantische wachtrijen bij de Apple Store op het moment dat u in het buitenland het toestel wilt kopen. Hebt u wat meer tijd? Dan raden wij u aan om gewoon een iPhone 6S te kopen met een abonnement.

iPhone 6S prijs

De iPhone 6S zal de duurste iPhone van de 3 worden, aangezien het een hoop extra features en uiteraard een groter beeldscherm heeft. Naar verwachting kunt u de 5.5-inch iPhone 6S voor een bedrag van ongeveer €800 in de Nederlandse winkels kopen, in combinatie met een abonnement moet u denken aan 55 tot 60 euro per maand. Vooralsnog blijft het een pure gok, waarbij we kijken naar wat de iPhone 5S bij de release heeft gekost en welke extra functies er zijn toegevoegd. Uiteraard houden wij u op de hoogte van eventueel nieuws hierover.