iPhone 6S release

iPhone 6 opstartschermZoals het er nu uitziet zal Apple de 5.5-inch iPhone 6S niet op 9 september 2014 aan gaan kondigen, daar het bedrijf te kampen had met productieproblemen bij het toestel. Wel zal het toestel eind 2014 nog worden aangekondigd, waarna we de release in begin 2015 tegemoet kunnen zien. Natuurlijk moeten wij in Nederland altijd wat langer wachten op het toestel, de release in Nederland is vaak een maand later.

Natuurlijk kan het ook zomaar zijn dat Apple er toch voor kiest om op 9 september 2014 meer duidelijkheid te geven over de iPhone 6S, in dat geval kunnen we het toestel dus ook al veel eerder in Nederland aanschaffen. Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de geruchten omtrent de iPhone 6S release, daarnaast doen wij ook live verslag van het evenement op 9 september.

iPhone 6S reserveren

Op het moment dat het toestel is aangekondigd, kunt u het vrijwel direct reserveren (pre-order). Vaak zijn er direct leuke aanbiedingen waardoor u het toestel met flink wat korting aan kunt schaffen, hier kunt u dan natuurlijk ook gebruik van maken. Het pre-orderen van de iPhone 6S zorgt ervoor dat u het toestel als één van de eerste Nederlanders in handen heeft, hoe gaaf is dat? Wanneer u de iPhone 6S kunt reserveren, tonen wij u natuurlijk ook de meteen de beste en goedkoopste mogelijkheden!

iPhone 6S pre-order in het buitenland

Wilt u het toestel echt zo snel mogelijk in handen hebben? Dan kunt u er ook voor kiezen om een pre-order in het buitenland te plaatsen. De VS, Duitsland en Frankrijk krijgen vaak voorrang bij de levering van een nieuwe iPhone, als u het toestel daar pre-ordert hebt u het sowieso het eerst in huis. Het nadeel is alleen dat uw garantie via een buitenlandse aanbieder verloopt, dit is vaak niet wenselijk.