0

Massaproductie iPhone gaat binnenkort van start

iPhone 6 opstartschermHet begint er nu op de lijken dat de massaproductie van de iPhone 6 op de korte termijn van start zal gaan. Volgens bronnen zou het nieuwe Apple toestel zich op dit moment in de productvalidatiefase vinden, dit wordt ook wel de laatste testfase van een samrtphone genoemd voordat begonnen wordt met de massaproductie van de telefoon. Het lijkt erop dat de releasedatum van 9 september 2014 realistisch is, dit is namelijk goed te halen op het moment dat Apple in de aankomende dagen start met de productie van de 4.7-inch versie.

iPhone 6 pas eind september beschikbaar in Nederland

Zoals we van eerdere modellen weten, zal ook de iPhone 6 het eerst beschikbaar worden gesteld in landen als Groot-Brittannië, Duitsland, China en de Verenigde Staten. Naar verwachting zal de iPhone 6 release in Nederland ongeveer 2 weken later zijn (rond 23 of 24 september). Natuurlijk kunt u er altijd voor kiezen om een bezoekje te brengen aan onze zuiderburen en daar het nieuwe toestel al direct bij de Apple store aanschaffen, echter kunnen wij u hierbij wel melden dat u vroeg uw bed uit moet! Bekijk ook onze 4 kooptips om de nieuwe iPhone 6 zo snel mogelijk aan te schaffen!

iPhone 6 reserveren

Vanaf 9 september 2014 is het mogelijk om de 4.7-inch iPhone 6 bij de Nederlandse providers alvast te pre-orderen (reserveren), u weet dan in ieder geval zeker dat u het toestel op de dag van de release ook echt in handen hebt. Wij bieden u uiteraard direct de mogelijkheid om ook de providers met elkaar te vergelijken, zodat u altijd de laagste prijs voor uw nieuwe iPhone 6 kunt vinden. In het begin zullen er direct een aantal interessante aanbiedingen zijn, natuurlijk houden wij u hier ook van op de hoogte.

5.5-inch iPhone 6 release

De release van de 5.5-inch iPhone 6 laat mogelijk nog even op zich wachten, al was in een eerder nieuwsbericht te lezen dat Apple goedkeuring voor 2 nieuwe iPhone toestellen heeft aangevraagd bij de Thaise telecom-autoriteiten.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *