0

Mogelijk ook een plastic iPhone 6C aangekondigd

iphone6cHet is natuurlijk al langer bekend dat Apple in september 2 varianten van de iPhone 6 aan zal gaan kondigen, namelijk een 4.7-inch en een 5.5-inch variant. Geruchten die wij vandaag hebben ontvangen geven echter aan dat en nog meer varianten van de iPhone 6 op de markt kunnen komen. Volgens geruchten zal er ook een plastic iPhone 6 op de markt worden gebracht, dit zou dan de iPhone 6C gaan worden. Volgens de geruchten zullen er 4 verschillende kleuren iPhone 6C’s worden aangekondigd, de kleuren blauw rood en groen zullen hier sowieso bij gaan zitten.

Moeten we de iPhone 6C geruchten geloven?

Met de iPhone 5C haalde Apple nog een vrij moeilijke start, maar volgens CEO Tim Cook bleek het toestel uiteindelijk toch een groot succes te zijn. Ondanks dat de iPhone 5C dus redelijk tot goede verkoopresultaten behaalde, hebben we verder nog geen verwachtingen over een iPhone 6C gehoord. Het zal niet de eerste keer zijn dat Apple bij de aankondiging van nieuwe toestellen met verassingen komt, maar de geruchten omtrent de iPhone 6C kunnen we voorlopig nog wel met een korreltje zou nemen.

Herkomst van de bron

Of we de geruchten moeten geloven blijft natuurlijk altijd de vraag, de huidige geruchten omtrent de iPhone 6C zijn vrijwel allemaal afkomstig van een fabrikant van screenprotectors en kunnen daarom ook niet als uiterst betrouwbaar worden bestempeld. Het lijkt ons onwaarschijnlijk dat de iPhone 6C ook in september 2014 zal worden aangekondigd, het is namelijk nog nooit eerder gebeurd dat Apple 4 toestellen tegelijk aangekondigd.

De budget-iPhone 6

Mocht er toch een iPhone 6C komen, dan is dit natuurlijk enorm goed nieuws voor de prijsbewuste consument. Aangezien de productiekosten door o.a. de plastic achterkant en de mindere specificaties een stuk lager liggen, zal de verkoopprijs ook lager uitvallen dan de standaard 4.7-inch en 5.5-inch iPhone 6. Mogelijk zal er zowel van de 4.7-inch als de 5.5-inch variant een ‘C’ versie komen, dan hebben consumenten zelfs ook nog de keuze uit het formaat beeldscherm.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *