0

Nieuwe foto’s tonen (beschadigde) achterkant iPhone 6

iPhone 6 achterkantIn een eerder nieuwsbericht van vandaag was al te lezen dat de flitser-module van de nieuwe iPhone 6 was uitgelekt, echter zijn er nu wederom beelden verschenen van het nieuwe toestel. Dit keer gaat het om foto’s van smartphone-lekker Sonny Dickson, die een goede reputatie heeft op het gebied van het uitlekken van smartphonegegevens. Op de foto’s is de achterkant van het nieuwe Apple toestel duidelijk zichtbaar.

Dunne plastic strips, iPhone 6 camera & flitser

Het is niet de eerste keer dat we beelden ontvangen van de achterkant van de iPhone 6, echter zijn de foto’s die we vandaag hebben ontvangen wel erg detailleerd en duidelijk. Zoals we natuurlijk al hadden verwacht zal de iPhone 6 weer worden voorzien van een cameralens op de achterkant, in combinatie met 2 flitsers. Een nieuw detail zijn de dunne plastic strips die worden gebruikt op de achterkant, mogelijk is dit om het WiFi-signaal te versterken.

Apple logo & kleur

Verder is natuurlijk ook het welbekende Apple logo goed zichtbaar op de achterkant van het toestel. De kleur van het toestel op de foto is grijs/zilver, maar het toestel zal in meerdere kleuren iPhone 6 achterkant zilververkrijgbaar worden (zoals de iPhone 6C).

iPhone 6 beschadigingen

Opmerkelijk is dat de iPhone 6 die we op de afbeeldingen zien bijzonder veel beschadigingen heeft, zo zien we grote deuken in combinatie met diepe krassen op de achterkant. Naar alle waarschijnlijk is de maker van de foto niet bijzonder zorgvuldig omgegaan met het toestel, want de kwaliteit van de iPhone-toestellen ligt toch wel een heel stuk hoger.

Aftellen naar de iPhone 6 release

Het is nu echt een kwestie van aftellen tot de iPhone 6 release, waarschijnlijk zal Apple het toestel op 9 september 2014 aan gaan kondigen. Als we het gaat vergelijken met de iPhone 5S, zal het toestel 2 weken na de aankondiging al worden verkocht in belangrijke landen als Amerika, China, Engeland en Duitsland. In Nederland zal de iPhone 6 waarschijnlijk pas begin oktober verkrijgbaar zijn.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *