0

Nieuwe foto’s tonen voorkant iPhone 6 (zwart & wit)

iPhone 6 cameraVandaag zijn er weer nieuwe beelden verschenen van de vermeende voorkant van de nieuwe iPhone 6 van Apple. Op de foto’s zien we het scherm van de nieuwe Apple smartphone, het blijkt goed overeen te komen met de geruchten die we tot nu toe weten over de nieuwe iPhone.

Zoals vrijwel altijd zijn de foto’s afkomstig uit Azië, uit Taiwan om precies te zijn. We zien zowel een zwarte als witte voorkant, waarschijnlijk zal Apple dus weer deze twee kleuren introduceren. Naar alle waarschijnlijkheid zal de achterkant wel in verschillende kleuren verkrijgbaar worden, net als bij de iPhone 5S. Op de foto’s is ook de uitsparing voor de homebutton weer goed zichtbaar, verder zien we ook een uitsparing voor de speaker en lichtsensor. Het is wel duidelijk zichtbaar dat de schermrand toch een stuk kleiner is dan bij de huidige iPhone-toestellen, dat zou er dus op wijzen dat het toestel een groter beeldscherm heeft.

 

iPhone 6 voorkant

iPhone 6 voorkant zwart

iPhone 6 release

Er gaan op dit moment nog steeds verschillende geruchten omtrent de iPhone 6 release, naar alle waarschijnlijk zal het toestel op 9 september 2014 worden aangekondigd door Apple, vanaf 19 september 2014 is het toestel dan eindelijk verkrijgbaar. Helaas zullen wij in Nederland nog wat langer moeten wachten, landen als Duitsland en China hebben namelijk zeker voorrang. Apple zal waarschijnlijk alleen de 4.7-inch variant aan gaan kondigen, door productieproblemen zien we de 5.5-inch iPhone 6 waarschijnlijk pas begin 2015 verschijnen. Apple zou problemen hebben met het vinden van een goede accu die ook nog eens past in de dunne behuizing van de iPhone 6.

iPhone 6 prijs

Recente geruchten melden dat de nieuwe iPhone 6 voor een bedrag vanaf €699 op de markt zal gaan komen. De 5.5-inch iPhone 6 zal naar alle waarschijnlijkheid een stukje duurder worden, exacte bedragen zijn echter nog niet bekend.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *