0

Nieuwe foto’s van de 5.5-inch iPhone 6 verschenen

iPhone 6 AirOp de Franse website Nowhereelse.fr zijn vandaag weer foto’s verschenen van het nieuwe Apple paradepaartje, ditmaal zou het gaan om het 5.5-inch model (ook wel iPhone Air genoemd). Duidelijk is te zien dat de 5.5-inch iPhone 6 voorzien is van een metalen omhulsel. Naar verwachting zal de 5.5-inch versie een hoogte van 158mm en een breedte van 78mm krijgen, de dikte is slechts 7mm. Op de foto zien we de iPhone 6 space grey, de foto’s zijn afkomstig van een betrouwbare Chinese bron.

iPhone 6 release definitief op 9 september

iPhone 6 5.5-inchEerder was al te lezen dat Apple persuitnodigingen heeft verstuurd voor een evenement op 9 september 2014, naar alle verwachting zal op dit datum eindelijk de nieuwe iPhone worden aangekondigd. Optimisten denken dat ook de iWatch, waarover al jaren geruchten gaan, tijdens dit evenement zal worden aangekondigd. Vooralsnog lijkt het dat Apple ervoor kiest om alleen de 4.7-inch variant aan te kondigen, op de grotere iPhone Air moeten we waarschijnlijk dus nog even wachten.

iPhone 6 geruchten

iPhone 6 Air achterkantHet zal zeker niet de laatste keer zijn dat we foto’s ontvangen van de iPhone 6, naarmate de aankondigingdatum dichterbij komt neemt ook altijd het aantal geruchten gigantisch toe. Over de 5.5-inch iPhone 6 weten we nog niet gigantisch veel, alle geruchten omtrent dit toestel zijn natuurlijk van harte welkom. Over de 4.7-inch iPhone 6 weten we vrijwel alles, zo weten we hoe het toestel eruit gaat zien en wat de specificaties zijn.

5.5-inch iPhone 6 release

De 5.5-inch iPhone 6 release is waarschijnlijk pas in het voorjaar van 2015, wegens productieproblemen en strategische belangen zou het voor iPhone 6 grijsApple interessanter zijn om de release van dit toestel nog even uit te stellen. U kunt het een beetje vergelijken met de iPhone 5 en iPhone 5S, waarbij eerst de iPhone 5 werd aangekondigd en pas een tijd later de iPhone 5S. Natuurlijk weten we het nooit helemaal zeker, het is dus ook prima mogelijk dat Apple iedereen op 9 september 2014 verrast en toch gewoon twee toestellen aankondigt. Ook over de iWatch, die mogelijk ook tijdens die evenement aangekondigd wordt, is nog niet bijzonder veel bekend.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *