0

Release iPhone 6 mogelijk al op 15 september 2014!

iPhone-6-vs-iPhone-5s-vs-iPhone-4sOndertussen komt de release van de nieuwe iPhone 6 natuurlijk steeds dichterbij, er worden dan ook regelmatig nieuwe datum genoemd waarop de nieuwe Apple smartphone mogelijk uitgebracht zal worden. Vandaag berichten verschillende media dat de release van de iPhone 6 al eerder plaats zal vinden, namelijk op 15 september 2014. Eerder geruchten maakte kenbaar dat de release pas op 19 september 2014 was,hierin zien we dus weer een duidelijke tegenstelling.

De reden dat Apple zou kiezen voor 15 september als datum voor de aankondiging van de nieuwe iPhone 6 lijkt volgens bronnen duidelijk, er vindt dan namelijk een Apple evenement plaats.

Wanneer kunnen we de iPhone 6 in Nederland kopen?

Naar verwachting zal de iPhone 6 vrij snel na de aankondiging in Nederland verkrijgbaar zijn, we denken op dit moment dat de smartphone op 25 september officieel in de Nederlandse winkels verkrijgbaar is. Weet u nu al dat u de nieuwe iPhone 6 wilt gaan kopen? Dan kunt u er uiteraard voor kiezen om de smartphone voor die tijd al bij ons te reserveren.

Verschillende releasedata?

Naar verwachting zal Apple niet direct zowel de 4.7-inch als de 5.5-inch variant aankondiging, wij denken dat hier wel zeker enkele weken tot misschien wel enkele maanden tussen gaat zitten. 15 september zal de 4.7-inch versie worden aangekondigd, de 5.5-inch versie laat tot zeker begin oktober op zich wachten.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *