0

Releasedatum 9 september zichtbaar op iPhone 6 handleiding

iPhone 6 handleidingVandaag zijn er opnieuw enkele belangrijke geruchten omtrent de nieuwe iPhone 6. Op dit moment lijkt het nog steeds dat we de iPhone 6 op 9 september 2014 kunnen verwachten, een handleiding die vandaag is verschenen bevestigd dit gerucht. De foto’s van de handleiding zijn afkomstig van de Franse website Nowhereelse, een vrij betrouwbare bron dus. Zoals we natuurlijk van Apple gewend zijn, levert de producent nooit een grote handleiding bij een nieuw iPhone. De iPhone 6 handleiding is dan ook niets anders als een kaart waarop duidelijk zichtbaar is waar de knoppen zich op het toestel bevinden en waarvoor ze gebruikt kunnen worden.

iPhone 6 handleiding

Natuurlijk zal niemand deze iPhone 6 handleiding echt gaan gebruiken, maar we kunnen er wel duidelijk op zien welke knoppen de iPhone 6 allemaal zal gaan krijgen. De powerknop (sleep / wake button) zal aan de zijkant van het toestel gaan zitten, eerder was dit altijd bovenop. iPhone 6 handleidingenDaarnaast krijgt het toestel helemaal onderaan een aansluiting voor de oplader (lightning-kabel). Aan de linkerkant van de iPhone 6 kunnen we de muteknop en volumeknoppen vinden.

Apple hint naar releasedatum iPhone 6

Op het scherm van de iPhone 6 zien we de releasedatum van het toestel staan, namelijk 9 september 2014. Naar verwachting is dit weer een goede hint dat we de iPhone 6 release echt op 9 september kunnen gewoon verwachten.

iPhone 6 verpakkingsdoos

Naast foto’s van de iPhone 6 handleiding geeft de website Nowhereelse aan ook in het bezit te zijn van de verpakkingsboos van de nieuwe iPhone 6, eerder gaf de website ook al aan in het bezit te zijn van de verpakkingsdoos, dit bleek echter een nep-exemplaar te zijn. Natuurlijk blijft het een kwestie van afwachten wat we van de nieuwe iPhone 6 kunnen verwachten, maar de uitgelekte foto’s van de handleiding geeft wel weer een extra hint naar de releasedatum op 9 september 2014. We wachten natuurlijk rustig af totdat we meer weten over de nieuwe iPhone!

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *