0

Russische leverancier toont nieuwe iPhone 6 onderdelen op foto’s

iPhone 6 binnenkantDe Russische leverancier Feld & Volk lekt regelmatig foto’s van de onderdelen van de nieuwe iPhone 6, zo was het ook vandaag weer raak. We hebben een set foto’s mogen ontvangen waarop o.a. de powerknop, simkaarthouder en de voorkant van het nieuwe Apple toestel goed zichtbaar is. Is het natuurlijk niet de eerste keer dat er foto’s verschijnen van iPhone 6 onderdelen, maar de beelden worden wel steeds gedetailleerder en beter van kwaliteit. Het is onbekend hoe de Russisische leverancier aan de iPhone 6 foto’s is gekomen, maar wij verwachten in ieder geval wel dat de beelden op waarheid zijn gebaseerd.

iPhone 6 binnenkant

Op één van de foto’s is de binnenkant van de nieuwe iPhone 6 goed te zien, zo is ook duidelijk zichtbaar dat er ruimte is gemaakt voor de frontcamera en de lichtsensoren die vlak naast de camera zullen worden geplaatst. Verder zien we ook een klein gedeelte van de flitser-module die Apple zal gaan gebruiken. Natuurlijk verschilt de techniek in de binnenkant van de iPhone 6 niet veel met de eerdere modellen, de eerste foto is dan ook niet bijzonder spectaculair te noemen.
iPhone 6 binnenkant

iPhone 6 mute-knop en powerknop

Op een tweede afbeelding is een duidelijke close-up van de mute-knop en de powerknop van de iPhone 6 te zien, hierop is ook duidelijk zichtbaar dat Apple gebruik heeft gemaakt van een zilveren afwerking. Het is goed mogelijk dat de powerknop voortaan aan de zijkant van het toestel zal zitten. Apple zou hiervoor hebben gekozen, omdat dit door het grotere scherm beter bereikbaar zou zijn dan een powerbutton aan de bovenkant.
iPhone 6 button

iPhone 6 beeldscherm & simkaarthouder

Op de derde afbeelding zien we tot slot nog de voorkant van de iPhone 6. De foto is van een schuin perspectief genomen, duidelijk te zien is in ieder geval een inkeping waar de homebutton zal komen. Daarnaast is ook de simkaarthouder goed zichtbaar op de afbeelding, maar dit is natuurlijk niet veel anders dan we gewend zijn.

iPhone 6 simkaart

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *