0

Scherm & accu iPhone 6L te zien op foto’s

iphone-6lVolgens Apple Daily zal de grote 5.5-inch iPhone 6 naam ‘iPhone 6L’ gaan krijgen, waarbij de ‘L’ uiteraard staat voor ‘Large’. Er zijn vandaag ook een aantal nieuwe foto’s verschenen van dit grotere toestel, hierop is onder meer de accu te zien. De batterij zou een capaciteit gaan krijgen va n2915 mAh, dit is bijna 2 keer zoveel als de accu bij de iPhone 5S die slechts 1560 mAh is. De 4.7-inch iPhone 6 krijgt ook een betere accu, namelijk 1810 mAh. Het is natuurlijk nog niet geheel bekend of we ook daadwerkelijk een langere accuduur gaan ervaren, tenslotte vraagt het grote beeldscherm ook meer stroom.

iPhone 6 accu

iPhone 6 accu

4.7-inch en 5.5-inch iPhone 6 naast elkaar

Op een andere recent uitgelekte foto zien we de 4.7-inch en 5.5-inch versie naast elkaar, de 4.7-inch variant is vanaf de voorkant te zien, van het grotere exemplaar zien we (helaas) alleen de achterkant. Op de foto lijkt de 5.5-inch versie niet veel groter, maar dat komt natuurlijk ook omdat de toestellen niet strak naast elkaar liggen. Het is wel duidelijk te zien dat de schermranden van de 5.5-inch iPhone 6 een stuk dunner worden ten opzichte van de 4.7-inch versie.

iPhone 6L release

5.5-inch iPhone 6 release

Het is niet de eerste keer dat er beelden verschijnen van de 5.5-inch versie, al weten we over de 4.7-inch variant ondertussen veel meer. Het is opmerkelijk dat Apple voor de benaming ‘iPhone 6L’ zou gaan kiezen, tenslotte is het bedrijf uitermate gehecht aan de ‘S’ benamingen die in het verleden consequent zijn toegepast. In de aanloop naar de iPhone 6 release, die vooralsnog op 9 september 2014 zal worden aangekondigd, stagneren de andere smartphoneverkopen flink. Het lijkt wel alsof smartphonegebruikers wereldwijd wachten op de aankondiging van de nieuwe iPhone 6 van Apple, dit moet dus ook zeker wat gaan beloven. Uiteraard moeten we afwachten welke geruchten juist zijn, waarschijnlijk kunnen we begin september ook de specificaties van de 5.5-inch iPhone 6 met zekerheid vertellen.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *