0

Stevig iPhone 6 saffierglas te zien in video

iPhone 6Vandaag zijn er toch wel een aantal duidelijke video’s verschenen van het beeldscherm van de nieuwe iPhone 6. Het is opmerkelijk dat er op één dag meerdere video’s online worden gezet van hetzelfde onderdeel, blijkbaar is het saffierenscherm kort geleden uitgelekt. We kunnen concluderen dat de video van een betrouwbare bron is, het is namelijk door Sonny Dickson gepubliceerd. Sonny Dickson is een redelijk grote naam als het gaat om het uitlekken van Apple gerelateerde onderdelen, eerder wist hij namelijk ook al vrijwel alle onderdelen van de iPhone 5S (voor de releasedatum) door middel van een video te tonen.

iPhone 5S vs iPhone 6

De video vergelijkt het 4-inch iPhone 5S scherm met het nieuwe iPhone 6 saffierscherm, ook meet Sonny het schermdiagonaal op, het blijkt volledig overeen te komen met eerdere geruchten van een 4.7-inch beeldscherm.

Kwaliteit van saffierglas

De kwaliteit wordt ook duidelijk getoond in de video, het scherm wordt namelijk op veel verschillende manieren verbogen en bekrast, geen enkel spoor is hier echt zichtbaar van. Saffierglas heeft als grote voordeel dat het vrijwel niet bekrast kan worden, u kunt de smartphone (volgens bronnen) rustig laten vallen zonder dat u een beschadiging op het beeldscherm hebt.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *