0

Video toont iPhone 6 met iOS 8

iPhone 6 met IOS 8Tijdens de WWDC werd het nieuwe besturingssysteem van Apple, iOS 8, aangekondigd. Het is natuurlijk niet moeilijk om te bedenken dat we dit nieuwe besturingssysteem voor het eerst zullen gaan zien op de nieuwe iPhone 6 van de producent. iOS 8 zal een heleboel nieuwe functionaliteiten bieden aan de gebruikers, een korte samenvatting van deze functionaliteiten is vanaf vandaag ook in een filmpje te aanschouwen. Op YouTube is een video verschenen waarin we de nieuwe iPhone 6 zien met het besturingssysteem iOS 8.

iPhone 6 met iOS 8

Het was geen verassing dat er vroeg of laat een video uit zou lekken waarop we de nieuwe Apple smartphone zien met het nieuwe besturingssysteem, maar de video die vandaag is verschenen lijkt wel van zeer hoge kwaliteit te zijn. De iPhone 6 voldoet precies aan alle geruchten die we tot nu toe over het toestel weten, daarnaast lijken ook de functionaliteiten van iOS 8 perfect te kloppen.

Klopt de onderstaande video volgens jou? Bekijk de video en laat jouw mening achter!

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *