0

Werkende iPhone 6 kloon zichtbaar in video

iPhone 6 kloonEerder maakte we al melding van het feit dat het mogelijk was om op dit moment al een namaak iPhone 6 te kopen in China. Ondanks dat de nieuwe iPhone 6 nog lang niet verkrijgbaar is, heeft de producent van de namaak iPhone 6 toch een groot aantal geruchten goed weten te verwerken in het toestel. Ondertussen weten we natuurlijk steeds meer van de echte iPhone 6, waardoor de namaakexemplaren ook steeds realistischer worden gemaakt. De namaak iPhone 6 heeft een prijskaartje van (omgerekend) slechts €118, natuurlijk is het op het gebied van kwaliteit lang niet vergelijken met de echte Apple iPhone 6.

Namaak iPhone 6 draait op iOS 7

Al enkele maanden verschijnen er veel dummietoestellen, echter hebben we tot nu toe nog nooit een werkende namaak van de iPhone 6 gezien. Vandaag is er een video verschenen waarin de namaak iPhone 6 duidelijk wordt getoond. Ondanks dat het in de video lijkt dat de namaak smartphone echt draait op iOS 7, betreft dit een aangepaste Android-versie waardoor het lijkt op het Apple besturingssysteem. Het uiterlijk van het toestel voldoet goed aan de geruchten die op dit moment bekend zijn over de nieuwe iPhone 6.

iPhone 6 presentatie

Tot slot heeft de Chinese fabrikant ook veel aandacht besteed aan de presentatie van het toestel, aan kleine details zoals de verpakkingsdoos is namelijk ook goed gedacht. Op de zijkant van de verpakkingsdoos staat groot ‘iPhone 6’, zoals we dit ook kennen van eerdere modellen. In de video worden o.a. specificaties en uiterlijk met elkaar vergeleken, ook het verschil in schermformaat is duidelijk zichtbaar. Naar verwachting kunnen we op de korte termijn nog meer naamaak iPhone 6-toestellen kopen, tenslotte wordt wereldwijd verwacht dat de nieuwe iPhone een enorm succes gaat worden. Natuurlijk kunt u de specificaties niet vergelijken met de specificaties van de iPhone 6, wij raden u dan ook aan om gewoon te wachten op het echte model.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *