Ben iPhone 6

Ben iPhone 6De meeste mensen zullen bij het horen van ‘Ben’ aan een Sim Only provider in Nederland moeten denken, dat is ook meteen de strategie die het bedrijf heeft. Ondanks dat Ben zich voornamelijk richt op het aanbieden van Sim Only abonnementen, kunnen klanten tegenwoordig ook een abonnement met toestel afsluiten. Ben staat erom bekend eerlijke en lage prijzen te hanteren, voor een iPhone 6 of iPhone 6 Plus abonnement betaalt u bij Ben dan ook de laagst mogelijke prijzen. Bent u benieuwd naar de prijzen van Ben? Vergelijk hieronder de iPhone 6 of iPhone 6 Plus!

iPhone 6 Ben abonnement

Zoekt u op dit moment een 4.7-inch iPhone 6 abonnement en wilt u niet teveel geld betalen? Dan is een iPhone 6 abonnement van Ben een echte aanrader. In de vergelijker hieronder staan de aanbiedingen die wij direct van Ben hebben ontvangen en de aanbieding van tussenpersonen die een partner van Ben zijn. De tussenpersonen bieden over het algemeen lagere prijzen aan dan de providers zelf, het is dus zeker de moeite waard om hieronder even te vergelijken. Voordat u begint met het vergelijken is het wel verstandig om uw persoonlijke bundel samen te stellen, dit doet u binnen enkele muisklikken.

iPhone 6 Ben vergelijken

 

iPhone 6 Plus Ben abonnement

Natuurlijk heeft niet iedereen een voorkeur voor de 4.7-inch iPhone 6, er zijn ook veel mensen die graag een 5.5-inch beeldscherm hebben. Bij Apple kunt u ervoor kiezen om een iPhone 6 Plus abonnement af te sluiten, dit toestel heeft namelijk een 5.5-inch beeldscherm. U kunt natuurlijk ook een iPhone 6 Plus abonnement afsluiten bij Ben. Stel hieronder uw bundel samen en vergelijk direct de iPhone 6 Plus bij Ben! De laagste prijzen kunt u natuurlijk op iPhone6bundel.nl vinden!

iPhone 6 Plus Ben vergelijken