iPhone 6S

iPhone-6STot nu toe heeft Apple bij de aankondiging van een nieuw generatie iPhone’s ook altijd een ‘S’ variant gehad, dat zal bij de iPhone 6 waarschijnlijk ook niet anders zijn. Het is nu al wel bekend dat Apple sowieso een 4.7-inch en een 5.5-inch iPhone 6 aan gaat kondigen, de 5.5-inch variant krijgt (zeer waarschijnlijk) de naam ‘iPhone 6S’. De iPhone 6S is altijd wat duurder dan de normale iPhone 6 of iPhone 6C, maar heeft dan ook extra functionaliteiten en/of betere specificaties. Voor echte Apple-fans zou het vrijwel ondenkbaar zijn als Apple bij de aankondiging van deze nieuwe smartphone niet met een ‘S’ versie gaat komen.

De iPhone 5S bleek een gigantisch succes te zijn, tegenwoordig kopen nog steeds enorm veel mensen deze smartphone. Het succes moet natuurlijk worden voortgezet en dat zal Apple ook zien, daarom is de kans vrijwel honderd procent dat er een iPhone 6S zal worden aangekondigd.

Geruchten over de iPhone 6S

Uit eerdere geruchten over de iPhone 6S blijkt dat waarschijnlijk alleen de iPhone 6S zal worden voorzien van het (duurdere) saffierscherm, echter bestrijden andere geruchten dit weer. Daarnaast zeggen sommige experts dat Apple de term ‘S’ zal gaan vervangen door het woord ‘Pro’, de duurder variant zal dan dus de volledige naam ‘iPhone 6 Pro’ gaan krijgen. Het lijkt ons persoonlijk sterk dat Apple van de welbekende ‘S’ af zal gaan wijken. Eerder werd het ook voor onmogelijk gehouden dat Apple ooit van het standaard formaat beeldscherm af zou gaan wijken, maar dat is nu dus ook gebeurd. Het is dus helemaal niet onwaarschijnlijk dat Apple ook wat betreft de naam wat wijzigingen door gaat voeren.

De prijs van de iPhone 6S zal, zoals altijd bij de ‘S’ variant, wat hoger gaan liggen dan de normale iPhone 6. Uiteraard krijgt het toestel wel extra goede specificaties en een beter (en groter) beeldscherm.iPhone-6s

Conceptfoto’s van de iPhone 6S

Natuurlijk willen we bij elk gerucht ook graag beeld hebben, daarom hebben verschillende designer een zogenoemde ‘Mock-up’ van de iPhone 6 gemaakt. Uiteraard weten we op dit moment nog absoluut niet hoe de iPhone 6S eruit zal gaan zien, maar aan de hand van alle geruchten valt toch een redelijk goed beeld te schetsen.

iPhone 6S release

Naar verwachting zal de 5.5-inch iPhone 6 de naam ‘iPhone 6S’ gaan dragen, hierdoor zouden we dus kunnen zeggen dat ook de iPhone 6S in de laatste week van september 2014 zal worden aangekondigd, echter dienen wij hierbij een slag om de arm te houden. Uiteraard houden wij u op de hoogte van al het nieuws, de geruchten en de releasedatum van de nieuwe iPhone 6S.