iPhone 6C kopen

iPhone 6C reserverenHet is op dit moment helaas nog niet mogelijk om de nieuwe iPhone 6C van Apple te kopen. Ondanks dat fans het toestel enorm graag in ontvangst willen nemen, zullen we toch tot begin 2015 moeten wachten totdat we eindelijk meer weten over dit model. Vooral voor de mensen die toch enorm fan zijn van de Apple iPhones, maar niet zoveel geld te besteden hebben, is de iPhone 6C het ideale toestel. Qua prijs zal Apple ditmaal wel flink wat onderscheid gaan maken tussen de iPhone 6, iPhone 6S en iPhone 6C, dit was bij de iPhone 5C nog niet echt het geval.

iPhone 6C abonnement

De meeste mensen willen de iPhone 6C kopen in combinatie met een abonnement. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd, want dan bent u uiteindelijk een stuk minder geld kwijt. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de maandprijs van een iPhone 6C abonnement gaat worden, maar naar verwachting zal dit rond de 35 tot 40 euro per maand liggen. Met deze lage maandprijs behoort de iPhone 6C echt tot de budget-smartphones van het moment. Naast de lage prijsklasse zal de iPhone 6C ook enorm goede specificaties krijgen, qua verhouding zit het dus helemaal goed! Op het moment dat het mogelijk is om een iPhone 6C abonnement af te sluiten (waarschijnlijk begin 2015), kunt u hieronder de Nederlandse aanbieders vergelijken!

Prijs van de iPhone 6C

Het is natuurlijk vrij lastig om de prijs van een toestel te bepalen waarover nog niet zoveel gesproken is en waarvan nog niet veel bekend is. Wij verwachten persoonlijk dat de iPhone 6C prijs wel een stukje hoger zal gaan liggen dan de iPhone 5C, hier moet u bij het iPhone 6C kopen wel rekening mee houden. Wij verwachten een prijskaartje van ongeveer €550 tot €600, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de uiteindelijke specificaties en de prijs van de normale iPhone 6 en iPhone 6S.

Wanneer is de iPhone 6C release?

Er is op dit moment nog geen officiële releasedatum aangekondigd voor de iPhone 6C, maar waarschijnlijk zal dit pas begin 2015 zijn. Apple zal eerst rustig de tijd nemen om de iPhone 6 en iPhone 6S aan te kondigen en na een aantal maanden met een nieuwe versie komen. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de iPhone 6C releasedatum!