Hi iPhone 6

Hi iPhone 6Voor miljoenen Nederlanders is Hi al jarenlang een betrouwbaar en goedkoop adres voor mobiele abonnementen. Hi is één van de providers waarvan vrijwel alle ervaringen 100% positief zijn, zoiets is natuurlijk moeilijk te bereiken. Naast abonnementen met toestel begint Hi ook steeds groter te worden op het gebied van Sim Only abonnementen. Bij Hi hebt u nooit te maken met gigantisch hoge maandlasten of veranderende prijzen. Duidelijkheid, betrouwbaarheid en lage prijzen staan bij Hi bijzonder hoog in het vaandel. Het is dan ook niet vreemd dat u overweegt om een iPhone 6 of iPhone 6 Plus abonnement bij Hi af te sluiten.

iPhone 6 Hi abonnement

Op iPhone6bundel.nl kunt u de iPhone 6 Hi abonnementen natuurlijk gemakkelijk met elkaar vergelijken. Wij tonen de aanbiedingen die Hi zelf heeft, maar ook de tussenpersonen die van dit netwerk gebruikmaken worden in de onderstaande vergelijker getoond. Door uw persoonlijke bundel samen te stellen kunt u direct zien of Hi op dit moment voor u een leuke aanbieding heeft. Als dit het geval blijkt te zijn, dan kunt u de aanbieding binnen één muisklik nader bekijken door simpelweg op ‘Bekijken’ te klikken. Hieronder zijn de 4.7-inch iPhone 6 toestellen ingeladen, vergelijk direct!

iPhone 6 Hi vergelijken

 

iPhone 6 Plus Hi abonnement

Wilt u toch liever een iPhone 6 Plus abonnement afsluiten, waarbij u de 5.5-inch iPhone 6 geleverd krijgt? Dan kan dit gelukkig ook gewoon bij de provider Hi. Via de onderstaande vergelijker kunt u direct de laagste prijs voor uw iPhone 6 Plus Hi abonnement opvragen, u bent dus niet minutenlang bezig om de laagste prijzen te kunnen vinden. Wilt u de aanbiedingen die u te zien krijgt filteren? Dan kunt u de filteropties bovenaan gebruiken, u kunt hier bijvoorbeeld aangeven hoeveel belminuten en/of MB’s u in uw bundel wilt hebben.

iPhone 6 Plus Hi vergelijken