Komt er ook een iPhone 6S?

De kans is vrij groot dat Apple ook met een iPhone 6S op de markt zal gaan komen. Eerdere modellen van de iPhone werden ook altijd uitgebracht in een ‘S’ variant en dat format was een groot succes, de kans is klein dat Apple hier niet vanaf gaat wijken. Verschillende hardnekkige geruchten geven nog steeds aan dat de grotere 5.5-inch iPhone 6 niet de naam ‘iPhone 6S’ maar ‘iPhone 6L’ gaat krijgen, dit lijkt ons persoonlijk erg onwaarschijnlijk. Als we de Chinese geruchten moeten geloven, waarbij veelvoudig gemeld werd dat Apple problemen had met de productie van de iPhone 6S, dan kunnen we de nieuwe iPhone 6S waarschijnlijk pas begin 2015 verwachten.

iPhone 6S geruchten

Over de iPhone 6S is nog niet bijzonder veel bekend, wel weten we dat de 5.5-inch iPhone deze naam waarschijnlijk zal gaan dragen. Daarnaast weten we dat het toestel waarschijnlijk een saffierscherm krijgt, ook dit is echter nog niet definitief bevestigd.

Wellicht meer op 9 september 2014?

De kans is altijd aanwezig dat Apple er toch voor kiest om ook de iPhone 6S op 9 september 2014 aan te kondigen, uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte!