iPhone 6S abonnement

iPhone 6 releaseDe iPhone 5S van Apple was een bijzonder groot succes, enorme verkooprecords werden gebroken. Ook in heel 2014 was de iPhone 5S veruit de populairste smartphone, modellen als de Samsung Galaxy S4 en S5 konden die succes niet evenaren. Apple komt eind 2014 waarschijnlijk met een opvolger van de iPhone 5S op de markt, namelijk de iPhone 6S. Over de 5.5-inch iPhone 6 is al vrij veel bekend, maar we weten ook nog veel dingen niet helemaal. Zo zou het toestel waarschijnlijk een saffierscherm krijgen, maar zeker weten doen we dit niet.

Verschillende bronnen geven aan dat Apple op 9 september 2014 alleen de 4.7-inch iPhone 6 aankondigt, de 5.5-inch iPhone 6S zal dan nog even op zich laten wachten. Als we de geruchten moeten geloven zal de iPhone 6S vanaf begin 2015 officieel in Nederland verkrijgbaar zijn.

Goedkoop iPhone 6S abonnement

Waarschijnlijk wilt u de iPhone 6S in combinatie met een abonnement kopen, uiteraard kan dit. Een iPhone 6S abonnement heeft een aantal voordelen tegenover het kopen van een los toestel, zo hoeft u bijvoorbeeld niet in één keer een groot bedrag te betalen voor uw toestel. Het is op dit moment nog niet met zekerheid te zeggen wanneer u in Nederland een iPhone 6S abonnement af kunt sluiten. Op het moment dat Apple de iPhone 6S heeft aangekondigd, kunt u hieronder direct beginnen met vergelijken!

Beste iPhone 6S aanbiedingen

Vlak na de aankondiging zijn er altijd verschillende providers die leuke aanbiedingen hebben, zo zal dit ook het geval zijn bij de iPhone 6S. Op iPhone6bundel.nl houden wij u altijd op de hoogte van leuke iPhone 6S aanbiedingen, u hoeft er dus nooit een te missen!

iPhone 6S specificaties

Over de 4.7-inch iPhone 6 zijn al gigantisch veel details bekend, ook de geruchten over de 5.5-inch iPhone 6S nemen langzaam toe. Zo weten we bijvoorbeeld dat de iPhone 6S waarschijnlijk een saffierscherm gaat krijgen, een betere chip (A9) en een betere camera.