Zou ik wel of niet de iPhone 6 kopen?

De aanschaf van een nieuwe iPhone is vaak geen goedkope uitgave, de meeste mensen denken dat ook eerst goed na alvorens ze het toestel daadwerkelijk kopen. Regelmatig hebben wij de vraag ontvangen ‘zou ik wel of niet de iPhone 6 kopen?’. Het antwoord daarop is natuurlijk moeilijk te geven, omdat dit voor iedereen anders is. Als u voldoende budget hebt en één van de beste smartphones van het moment wilt hebben, dan is de iPhone 6 voor u werkelijk de ideale keuze. Qua snelheid en gebruikersgemak zijn er op dit moment nog geen vergelijkbare toestellen met de iPhone 6, in de aankomende jaren kunt u met dit toestel dus nog enorm goed vooruit.

Goedkopere iPhone 6: de 4.7-inch versie of de iPhone 6C

Indien u wat minder budget hebt, dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om het goedkopere 4.7-inch model aan te schaffen of eventueel te wachten op de iPhone 6C. Als u niet in één keer veel geld wilt betalen voor het toestel, raden wij u aan op de iPhone aan te schaffen in combinatie met een abonnement.

Waarschijnlijk enorme verkoopcijfers

De nieuwe iPhone 6 zal een van de populairste smartphones gaan worden op het moment dat het officieel verkrijgbaar is, op dit moment worden er al enorme verkooprecords verwacht. Naar verwachting zal de iPhone 6 de bestverkochte smartphone tot nu toe worden, dat zegt natuurlijk voldoende over de kwaliteit en populariteit van het toestel.