Hoe kan ik de iPhone 6 Plus reserveren?

Apple heeft op 9 september 2014 aangegeven dat de iPhone 6 Plus vanaf 12 september 2014 (op een vrijdag) overal op de wereld te reserveren is. Op die datum kunt u het toestel dus ook direct bij alle Nederlandse aanbieders en providers vergelijken.

iPhone 6 Plus reserveren via iPhone6bundel.nl

Natuurlijk wilt u niet teveel betalen bij het reserveren van uw iPhone 6 Plus, daarom raden wij u aan om vanaf 12 september 2014 het nieuwe Apple toestel gewoon via onze website te reserveren. Wij krijgen direct de laagste prijzen van providers en andere aanbieders aangeleverd en kunnen u daarom voorzien van de allerlaagste prijzen. Door via onze website te vergelijken kunt u over het algemeen tot wel 200 euro op uw abonnementskosten besparen, dat is zeker de moeite waard.

iPhone 6 Plus levertijd

De iPhone 6 Plus zal het eerst worden geleverd in landen als Amerika, China en Duitsland. Vanaf 19 september is de iPhone 6 Plus in deze landen al beschikbaar, in Nederland moeten we hier nog even op wachten. Als u het toestel vanaf 12 september 2014 gereserveerd, kunt u het toestel eind september of begin oktober 2014 al in huis verwachten. Door te reserveren weet u in ieder geval wel zeker dat u de iPhone 6 Plus als een van de eerste mensen in Nederland in handen heeft.