iPhone 6C release

iPhone 5CHet lijkt misschien nog ver, maar dat is het absoluut niet: de iPhone 6C release. Vooralsnog lijkt het dat Apple ervoor kiest om eerst de normale iPhone 6 en iPhone 6S aan te kondigen en pas later met het 6C model op de markt komt. De iPhone 6S release zal eind 2014 of begin 2015 plaatsvinden, de iPhone 6C volgt rond diezelfde tijd en anders korte tijd later. We kunnen de iPhone 6C release dus begin 2015 verwachten, in Nederland zal hij dus snel verkrijgbaar worden.

Er gaan nog vrij weinig geruchten de iPhone 6C, dat is een goede meter voor het bepalen van de releasedatum. Op het moment dat er niet zoveel geruchten gaan over een smartphone, ligt de releasedatum veelal nog best ver in de toekomst. Het is ook goed mogelijk dat de iPhone 6C release dus nog niet begin 2015 is, maar later.

iPhone 6C kopen

Als de release begin 2015 is, dan kunnen we de iPhone 6C rond maart of april 2015 in de Nederlandse winkels kopen. Het iPhone 6C kopen zult u waarschijnlijk in combinatie met een abonnement doen, u betaalt dan namelijk maandelijks een stuk lager bedrag. Wilt u de smartphone eerder in uw handen hebben? Dan kunt u het toestel ook in landen als Duitsland of Frankrijk kopen, daar is de iPhone 6C namelijk naar alle waarschijnlijk ook weer eerder verkrijgbaar.

iPhone 6C abonnement

Als u een iPhone 6C abonnement af wilt sluiten, dan moet u wel echt wachten tot het begin van 2015, of u moet natuurlijk een iPhone 6 Sim Only abonnement af willen sluiten (dat kan tenslotte met elk toestel). Op het moment dat u een iPhone 6C abonnement af kunt sluiten, dan kunt u op onze website uiteraard een goede vergelijker vinden. Wij zoeken constant naar de beste iPhone 6C aanbiedingen voor u!