0

iPhone 6 & iPhone 6 Plus in Nederland verkrijgbaar

iPhone 6 Plus De iPhone 6 en iPhone 6 Plus werden vanaf afgelopen zaterdag in Nederland geleverd, consumenten die een pre-order hebben geplaatst hebben het toestel nu ondertussen al in huis. Natuurlijk was de vraag een stuk groter dan het aanbod, er komen in de aankomende weken dan ook nog voldoende lichtingen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus om aan alle vraag in Nederland te voldoen.

3 dagen in de rij voor de nieuwe iPhone

Voor de Apple store in Amsterdam was het al langere tijd gezellig druk, de echte Apple fans kozen ervoor om de iPhone 6 en iPhone 6 Plus al tijdens de nachtopening op te halen. Hiervoor moesten ze wel even 3 volle dagen in de rij staan, maar uiteindelijk heb je dan wel de eer om het toestel als één van de eerste in ontvangst te nemen. Providers als KPN en Vodafone hadden een leuke actie bedachten, zij verrasten hun klanten door midden in de nacht met de iPhone 6 en iPhone 6 Plus aan de voorkeur te verschijnen. Ondanks het bizarre tijdstip waren de Apple fans toch bijzonder blij met de (razendsnelle) levering van de twee providers.

Kleine voorraad iPhone 6 Plus

Het is opmerkelijk dat Nederland maar een kleine voorraad iPhone 6 Plus toestellen heeft gekregen voor Apple, Apple fans die uit waren op dit toestel gingen nog wel eens met lege handen naar huis. De voorraad van de normale iPhone 6 bleek redelijk voldoende om aan de eerste vraag te voldoen, al gingen ook hierbij sommige mensen met lege handen naar huis.

Waarom zo weinig iPhone 6 Plus toestellen?

Een mogelijke verklaring voor het feit dat er maar zo weinig iPhone 6 Plus toestellen beschikbaar zijn is dat Apple het grote succes van het grotere toestel niet had verwacht. Daarnaast zijn er ook nog steeds geruchten dat Apple lange tijd productieproblemen heeft gehad voor de iPhone 6 Plus en dat Apple simpelweg niet meer toestellen heeft kunnen produceren.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *