iPhone 6C abonnement

iPhone 6CDe opvolger van de iPhone 5C zal iPhone 6C gaan heten. Het is zeer waarschijnlijk dat Apple met een opvolger van de iPhone 5C gaat komen, het toestel was namelijk een groot succes. De iPhone 5C was de eerste budget-smartphone van Apple en bleek een gat in de markt te zijn, het toestel is dan ook miljoenen keren verkocht over de hele wereld. Ook in Nederland werd de iPhone 5C volop aangeboden en verkocht, vaak in combinatie met een abonnement. Even leek het dat de iPhone 5C een flop ging worden, omdat de verkoopcijfers in het begin wat achterliepen op de iPhone 5S. Al snel trokken de verkoopcijfers echter bij, toen de iPhone 5S eenmaal een tijdje uit was.

Goedkoop iPhone 6C abonnement

Apple lijkt van plan om dit succes te evenaren met de iPhone 6C die in 2015 uit zal gaan komen. Wederom herkenbaar aan de mooie blauwe kleur en het strakke design, zal de iPhone 6C de markt van de budget-smartphones weer voor zich gaan veroveren. In totaal komt Apple met 3 toestellen op de markt, de iPhone 6, iPhone 6S en de iPhone 6C. Naar verwachting zal de iPhone 6C al laatste toestel worden uitgebracht. In Nederland kunt u naar verwachting begin 2015 al een iPhone 6C reservereniPhone 6C abonnement afsluiten, maar het blijft natuurlijk even afhankelijk van de daadwerkelijke iPhone 6C releasedatum.

iPhone 6C specificaties

Over de specificaties van de iPhone 6C is helaas nog niet bijzonder veel bekend, mede aangezien de daadwerkelijke releasedatum nog best ver in de toekomst ligt. Naar verwachting krijgt het toestel net als de andere 2 modellen een groter beeldscherm, daarnaast zal de achterkant weer gewoon vertrouwd blauw zijn.

iPhone 6C aanbieding

In het begin zullen de Nederlandse providers weer leuke aanbiedingen hebben voor de iPhone 6C, natuurlijk houden wij u van de interessante en actuele aanbiedingen op de hoogte. De maandprijs voor een iPhone 6C abonnement zal naar verwachting rond de 35 tot 40 euro liggen, daarmee zal het de goedkoopste iPhone 6 zijn.