0

Productie van iPhone 6 Plus flink omhoog

iPhone 6 Plus abonnementUit betrouwbare bronnen blijkt dat Apple de productie van de iPhone 6 Plus op de korte termijn flink zal gaan opschroeven. Het is al langer bekend dat Apple last heeft gehad van productieproblemen voor de iPhone 6 Plus en daardoor geen grote voorraad had op het moment dat het toestel uitkwam. Boven verwachting van de echte tech-experts blijkt de iPhone 6 Plus toch wereldwijd een gigantisch succes te zijn, waardoor het aanbod lang niet meer voldoet aan de totale vraag. Enkele bronnen melden zelfs dat Apple op dit moment al bijna een week de productie van de iPhone 6 Plus flink heeft verhoogd, binnenkort zal dit toestel dus weer goed verkrijgbaar zijn.

iPhone 6 Plus in Nederland

In Nederland is het een vrij lastige opgave om de iPhone 6 Plus op dit moment te bemachtigen, aangezien de meeste providers en aanbieders ook wel aardig door hun voorraden heen zijn. De consumenten die het toestel hebben gereserveerd, hebben de iPhone 6 Plus op dit moment al wel vrijwel allemaal in handen.

Aandeel van 60% voor de iPhone 6 Plus

De iPhone 6 Plus zal uiteindelijk een aandeel van ongeveer 60% gaan verkrijgen in de totale verkoop van de twee iPhone 6 smartphones, zo weten betrouwbare bronnen te melden. Dat is een heel stuk hoger dan verwacht, maar het kleine prijsverschil en het verschil in beeldschermformaat blijkt voor veel mensen toch de doorslag te geven om gewoon over te stappen.

Mogelijk tegenvallende cijfers iPhone 6 Plus

Als we even vooruit denken is het realistisch om ervan uit te gaan dat de verkoop van de nieuwe iPad Mini uiteindelijk wel tegen gaat vallen door het grote succes van de iPhone 6 Plus, het verschil tussen deze tablet en de 5.5-inch iPhone 6 is namelijk niet gigantisch te noemen. Natuurlijk betreffen dit op dit moment slechts speculaties, er zijn nog geen concrete aanwijzingen dat de verkoop van de iPhone 6 Plus de verkoop van iPads ook gaat beïnvloeden.

Vanaf 17 oktober kunnen Chinezen de iPhone 6 en iPhone 6 Plus ook kopen, op dit moment zijn er al ruim 2 miljoen bestellingen binnen bij de Chinese providers, zo blijkt. De prijs van de iPhone 6 in China is omgerekend 681 euro, net wat goedkoper dan in Nederland dus. Wilt u ook een iPhone 6 Plus met abonnement aanschaffen?

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *