iPhone 6 los toestel

Apple iPhone 6 fotoDenkt u niet zoveel te gaan bellen of weinig gebruik te gaan maken van mobiel internet op uw iPhone 6? Dan kunt u er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om een iPhone 6 als los toestel aan te schaffen. Relatief gezien bent u iets duurder uit, maar u zit niet aan hoge maandelijkse abonnementskosten kwijt voor iets dat u eigenlijk helemaal niet gebruikt. Het kopen van een iPhone 6 als los toestel kan bij veel providers op het moment dat het toestel officieel is aangekondigd, u hebt wat dat betreft dus ruime keuze.

iPhone 6 Sim Only

U kunt er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om een losse iPhone 6 aan te schaffen en hier vervolgens een Sim Only abonnement op maat bij af te sluiten. Het zou u verbazen hoeveel mensen een iPhone 6 Sim Only abonnement af zullen gaan sluiten. Het voordeel is dat u uw bundel geheel naar eigen wens samen kunt stellen, u betaalt dan dus ook alleen voor hetgeen u ook daadwerkelijk gebruikt. De meeste normale iPhone 6 abonnementen bevatten namelijk veel belminuten en/of MB’s, veel mensen maken hiervan uiteindelijk nauwelijks gebruik.

Goedkope iPhone 6 als los toestel

Op het moment dat de iPhone 6 in Nederland als los toestel gereserveerd kan worden, dan kunt u op deze pagina de goedkoopste aanbieders vinden. De prijzen van smartphones zijn constant aan veranderingen onderhevig, daarom zorgen wij ervoor dat de prijs die u te zien krijgt altijd actueel is. Zoekt u naar aanbiedingen voor het kopen van een losse iPhone 6? Ook in dat geval kunnen wij u van dienst zijn. Op het moment dat wij leuke aanbiedingen zien, dan houden wij onze bezoekers hiervan direct op de hoogte (eventueel door middel van een nieuwsbericht).

Oude iPhone inleveren

Bent u van plan om een nieuwe iPhone 6 te gaan kopen? Dan kunt u vaak ook uw oude iPhone inleveren. Een oude iPhone levert vaak nog best wat geld op, zeker als het om de nieuwere modellen gaat. Het inleveren van uw oude telefoon is een gemakkelijke en snelle manier om uw iPhone te verkopen. Bij sommige Nederlandse providers kunt u ook uw oude iPhone inleveren, u krijgt dan bijvoorbeeld korting bij het kopen van uw iPhone 6.