0

iPhone 6 Plus na 1 dag al volledig uitverkocht!

iPhone 6 Plus kopenSinds gister is het voor Amerikanen mogelijk om de iPhone 6 en iPhone 6 Plus direct op de website van Apple te pre-orderen, al snel bleek de verkoop echter een enorm groot succes te zijn. Binnen enkele minuten na de start van de pre-order was de website van Apple volledig onbereikbaar, met de mededeling ‘Nog even geduld a.u.b….” moesten enthousiaste Apple fans wachten. Nadat de website weer volledig bereikbaar was bleek de iPhone 6 Plus al volledig uitverkocht te zijn. Bij Apple is de levertijd veranderd naar 3 tot 4 weken voor het grotere model. De 4.7-inch iPhone 6 is nog wel gewoon verkrijgbaar, deze kan dus ook nog steeds worden gereserveerd.

iPhone 6 reserveren in Nederland

De Amerikanen krijgen hun iPhone 6 op 19 september 2014 al geleverd, in Nederland moet we hier helaas nog wat langer op wachten. Vanaf 26 september 2014 kan men het toestel in Nederland ook officieel aanschaffen, het reserveren van het toestel kan nu al bij verschillende Nederlandse aanbieders als Studentmobiel en GSMwijzer.

Vraag naar iPhone 6 in Nederland enorm

Het is onbekend of de Nederlandse aanbieders het grote publiek volledig kunnen voorzien van de nieuwe iPhone 6 of iPhone 6 Plus, Nederland krijgt namelijk over het algemeen een redelijk kleine levering op het moment dat er een nieuwe iPhone uit is. Het is in ieder geval wel verstandig om het toestel te reserveren op het moment dat u hem toch wilt kopen, tenslotte weet u dan in ieder geval zo goed als zeker dat u het toestel als één van de eerste in handen hebt.

Wij raden u ook aan om uzelf aan te melden voor onze iPhone 6 nieuwsbrief, via deze nieuwsbrief houden wij u namelijk op de hoogte van leuke aanbiedingen voor de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Leuke aanbiedingen plaatsen wij uiteraard ook gewoon in een los nieuwsbericht, u blijft dus altijd op de hoogte bij iPhone6bundel.nl!

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *