iPhone 4S

iPhone 4SOndanks dat de iPhone 4S al wat jaartjes oud is, behoort de smartphone nog steeds tot een van de populairste telefoons van dit moment. De iPhone 4S wordt ook nog door Apple zelf verkocht, u kunt het toestel dus ook altijd direct bij Apple aanschaffen. De iPhone 4S is weer een hele verbetering in vergelijking met de iPhone 4, maar dat is uiteraard niet meer dan logisch. Met de iPhone 4 en iPhone 4S wist Apple al een groot publiek aan te spreken, de meeste mensen die nu nog steeds fan zijn van de iPhone zijn dat ook begonnen bij de iPhone 4-reeks. Op dit moment kan de iPhone 4S nog steeds uitermate goed concurreren met bekende smartphones zoals de Samsung Galaxy S3 en Samsung Galaxy S4. Aan de huidige verkoopcijfers te zien zal de populariteit van de iPhone 4S niet snel gaan afnemen. De iPhone 4S is op dit moment de goedkoopste iPhone die nog steeds door Apple wordt verkocht.

iPhone 4S abonnement

Als u ervoor kiest om op dit moment een iPhone 4S abonnement af te sluiten, dan ben u gigantisch goedkoop uit. Een abonnement voor dit toestel kunt u tegenwoordig al afsluiten voor slechts €15 per maand, dat stelt natuurlijk niets voor als u het vergelijkt met de andere iPhone modellen waarbij de abonnementskosten gemiddeld op €40 per maand ligt. De iPhone 4S behoort nog steeds tot een van de best verkochte smartphones en wordt daarnaast ook nog volledig ondersteund door Apple. Wilt u toch graag een iPhone kopen maar vindt u de nieuwere modellen te duur? Dan is de iPhone 4S met abonnement nog steeds een bijzonder goed alternatief!

iPhone 4S specificaties

De iPhone 4S wordt standaard geleverd met Apple’s nieuwste besturingssysteem, iOS 7. Op het moment dat iOS 8 uitkomt, kunt u dit ook op de iPhone 4S installeren (deze ondersteuning blijft waarschijnlijk voorlopig ook nog). Het toestel heeft een hoogte van 115,2mm, een breedte van 58,6mm, een diepte van 9,3mm en een gewicht van slechts 140 iPhone 4S abonnementgram. Verder is de iPhone 4S voorzien van een A5-chip, waarmee gigantische snelheden kunnen worden behaald.

Beeldscherm & camera

Het beeldscherm van de iPhone 4S is 3.5-inch en is daarmee iets kleiner dan nieuwere modellen zoals de iPhone 5, 5S en 5C (deze hebben een 4-inch beeldscherm). De resolutie is 960 x 650 pixels (326 PPI). De smartphone beschikt over twee camera’s, de camera aan de achterkant is 8 megapixels met de mogelijkheid tot autofocus. De camera aan de voorkant werkt met een VGA-resolutie, waarmee u prima resultaten kunt behalen.

Accuduur & opladen

De iPhone 4S kan tot wel 200 uur standby staan, heeft 8 uur gesprekstijd, 6 uur internetgebruik en tot 9 uur Wi-Fi. Als u slechts videos afspeelt, dan kan de accu maarliefst 10 uur meegaan. Gebruikt u uw iPhone 4S voornamelijk voor het luisteren van muziek? Dan kan de accu tot wel 40 uur meegaan! Het volledig opladen van uw telefoon duurt ongeveer 2 uur.

iPhone 4S simkaart

Om gebruik te kunnen maken van uw iPhone 4S hebt u een microsimkaart nodig, uiteraard kunt u uw huidige simkaart naar een kleiner formaat laten omknippen.

iPhone 4S oplader

U kunt de iPhone 4S niet opladen met een lightning adapter, u krijgt de standaard adapter waarmee u het toestel moet opladen geleverd bij uw bestelling.