Tele2 iPhone 6

Tele2 iPhone 6De provider die net dat stapje verder zet voor haar klanten is toch wel Tele2. Al jaren is Tele2 een vertrouwd adres voor vaste en nieuwe klanten, bij Tele2 bent u naast kwaliteit ook verzekerd van een vaste lage prijs. Tele2 is altijd een van de voorlopers als het gaat om nieuwe toestellen, zo kunt u bij Tele2 natuurlijk ook gewoon een iPhone 6 of iPhone 6 Plus met abonnement afsluiten. Tele2 heeft daarnaast ook een groot aantal partners die namens de provider iPhone 6 abonnementen aanbieden, ook die vergelijken wij uiteraard mee op iPhone6bundel.nl. In de loop der jaren is Tele2 uitgegroeid tot één van de grootste providers. Gebruikmakend van het netwerk van KPN weet Tele2 nog dagelijks duizenden klanten voor zich te winnen.

iPhone 6 Tele2 abonnement

De 4.7-inch iPhone 6 kunt u natuurlijk gewoon in combinatie met een abonnement bij Tele2 afsluiten. Tele2 is een van de eerste providers die de iPhone 6 in combinatie met een abonnement aanbieden. Bent u benieuwd wat de prijzen van Tele2 zijn voor iPhone 6 abonnementen? Vergelijk dan direct hieronder! Na het samenstellen van uw bundel kunt u direct beginnen met vergelijken. Ziet u een interessante aanbieding? Klik dan op ‘Bekijken’!

iPhone 6 Tele2

Tele2 – 500 MB internet – 150 belminuten – 150 SMS’jes – €36 P/M & €59 eenmalig.
Klik hier voor de aanbieding

iPhone 6 Plus Tele2

Tele2 – 1000 MB (1GB) internet – 300 belminuten – 300 SMS’jes – €43 P/M & €223 eenmalig
Klik hier voor de aanbieding

iPhone 6 Tele2 vergelijken

 

iPhone 6 Plus Tele2 abonnement

Bent u zoekende naar een goedkoop en kwalitatief goed iPhone 6 Plus abonnement (de 5.5-inch iPhone)? Dan bent u bij Tele2 zeker aan het juiste adres. Tele2 heeft interessante bundels voor zowel klein- als grootgebruikers. Ongeacht uw verbruik kunt u bij Tele2 dus een enorm interessant abonnement afsluiten. Bent u benieuwd wat een iPhone 6 Plus abonnement bij Tele2 gaat kosten? Vergelijk hieronder direct!

iPhone 6 Plus Tele2 vergelijken