0

Gelekte foto toont iPhone 6 flitser-module

iPhone 6 cameraOok vandaag zijn er weer foto’s uitgelekt van onderdelen van de nieuwe iPhone 6 van Apple, ditmaal betreft het de flitser-module van de camera aan de achterkant. Natuurlijk weten we al een hele tijd dat Apple alle iPhones voorziet van een flitser-module, maar het is uiteraard altijd leuk om de onderdelen van een nieuwe smartphone voor de release al te kunnen bekijken.

Gelekte iPhone 6 onderdelen

De bron van de foto is de Franse website Nowhereelse, die al ook voor eerdere iPhone-modellen constant het laatste nieuws volgde. Uit de foto’s blijkt dat Apple ervoor heeft gekozen om de iPhone 6 te voorzien van een ronde flitser, bij de iPhone 5S werd nog gebruikgemaakt van een langwerpige True Tone flitser. Het is niet de eerste keer dat een iPhone zal worden voorzien van een ronde flitser, voor de iPhone 5S iPhone 6 flitsermaakte Apple hier altijd gebruik van.

Waarom een ronde flitser-module voor de iPhone 6

De iPhone 5S had twee verschillende lampjes, één wit licht en ook één amberkleurig ledlampje. Door gebruik te maken van twee verschillende soorten belichtingen, kunnen de kleuren beter worden gevangen op het moment dat men een foto maakt in een donkere omgeving. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat er geen kleurverlies optreed bij het maken van foto’s in donkere omgevingen, dit zou met alleen witlicht wel het geval zijn geweest.

iPhone 6 geruchten

Natuurlijk weten we nog niet zeker of Apple bij de productie van de nieuwe iPhone 6 echt weer gebruik gaat maken van een ronde flitser-module, al lijkt het op dit moment wel heel waarschijnlijk. Het is niet de eerste keer dat er onderdelen van de iPhone 6 uitlekken en het zal ook zeker niet de laatste keer zijn, voor de uiteindelijk release van de iPhone 5S en iPhone 5C wisten we namelijk ook al vrijwel alles over het toestel. Uiteraard houden wij u op de hoogte van het laatste iPhone 6 nieuws!

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *