0

Infographic toont alle iphone 6 geruchten in één overzicht

iPhone 6 infographicHet spreekwoord ‘door de bomen het bos niet meer zien’ wordt dagelijks nog steeds veelvoudig gebruikt, dit is ook niet anders bij het spreken over de nieuwe iPhone 6. Door de vele geruchten weet u ondertussen waarschijnlijk nauwelijks meer wat u van het toestel kunt verwachten en welke geruchten daadwerkelijkheid op waarheid gebaseerd zijn. Tussen het grote aantal serieuze iPhone 6 geruchten zijn er ook een hoop die eigenlijk nergens op slaan.

iPhone 6 infographic

Telecomaanbieder Typhone.nl heeft vandaag een handmatige infographic geplubiceerd, hierop is duidelijk te zien wat we bij de iPhone 6 allemaal kunnen verwachten. Het is hierbij wel belangrijk om uzelf te realiseren dat het nog steeds geruchten betreffen, het is dus niet allemaal direct op waarheid gebasseerd. De infographic gaat op allerlei aspecten van de nieuwe iPhone 6 in, zo wordt er bijvoorbeeld aandacht besteed aan het beeldschermformaat, de chip, de front- en backcamera, de behuizing, het geheugen en de NFC functionaliteit.
iPhone 6 geruchten

iPhone 6 release op 9 september

Zoals ook in de infographic te zien is, kunnen we het nieuwe Apple toestel waarschijnlijk op 9 september 2014 al verwachten. Tijdens het evenement zal het toestel, waarschijnlijk samen met de Apple iWatch, worden aangekondigd. Voor dit evenement zijn reeds uitnodigignen verstuurd, het is dus vrijwel zeker dat het nieuwe toestel binnenkort al zal worden aangekondigd.

Typhone en de iPhone 6

Typhone.nl zal één van de aanbieders zijn die de iPhone 6 gaat verkopen, aangezien wij een partner zijn van deze aanbieder kunnen wij u ook van Typhone interessante aanbiedingen tonen. iPhone6bundel.nl werkt nauw samen met een groter aantal Nederlandse providers en aanbieders en wij kunnen daarom altijd de laagste prijzen tonen. Wilt u op de hoogte houden worden van de iPhone 6 releasedatum en de koopmogelijkheden? Schrijf uzelf dan in voor de iPhone6bundel.nl nieuwsbrief. Wij sturen u een e-mail op het moment dat het toestel officieel is aangekondigd, uiteraard kunt u later het toestel ook via onze website reserveren.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *