0

Aankondiging iPhone 6 officieel op 9 september (uitnodigingen verstuurd)!

iPhone 6 aankondigingVandaag zijn er door Apple uitnodigingen verstuurd aan de pers voor een speciaal evenement dat op 9 september 2014 plaats zal gaan vinden. De datum 9 september 2014 komt overeen met de geruchten die we eerder al ontvingen over de releasedatum van het toestel, het komt daarom natuurlijk niet heel onverwacht. Het is gebruikelijk dat Apple ongeveer een week van tevoren uitnodigingne verstuurd voor het aankondingen van een nieuw toestel, Apple is in dit geval dus prima op tijd.

Wish we could say more

Onder de datum 9 september 2014 staat groot de geheimzinnige zin ‘Wish we could say more’, Apple houdt het dus spannend dus het eind. Natuurlijk weten wij wel beter, het is geheel duidelijk dat het in dit geval om de nieuwe iPhone 6 van Apple gaat. De nieuwe iPhones worden al jaren in de maand september gelanceerd, dit lijkt nu bij de iPhone 6 weer het geval te zijn. De reden hiervoor is dat september net voor de feestdagen ligt, waardoor de verkopen meteen optimaal zijn.

iPhone 6 evenement in Cupertino

Het evenement zal worden gehouden in het Flint Center of the Performing Arts in Cupertino, de plaats waar het bedrijf oorspronkelijk vandaag komt. Eerder werden nieuwe toestellen altijd aangekondigd op de campus van het bedrijf of in de Yerba Buena Center in San Francisco, hier wijkt Apple dit jaar dus vanaf.
iPhone 6 aankondiging

iWatch release

Naast de nieuwe iPhone 6 zal ook de Apple iWatch worden aangekondigd volgens bronnen. Op dit moment is er nog niet veel bekend over het digitale horloge van Apple, al wachten fans al een hele tijd op de release van de iWatch.

iPhone 6 live verslag op 9 september vanaf 19:00 te volgen op iPhone6cbundel.nl

Het evenement zal op 9 september 2014 vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd beginnen, de evenement valt dit jaar dan ook op een dinsdag. Het is nog niet helemaal duidelijk of we tijdens het evenement ook mee kunnen kijken via een livestream, dit wordt altijd pas op het laatste moment bekendgemaakt. Natuurlijk zullen wij van iPhone6bundel.nl uitgebreid (live) verslag doen van de iPhone 6 release, u kunt op onze website tegen die tijd dus een liveblog vinden!

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *