0

Blijft op de hoogte met de iPhone6bundel.nl nieuwsbrief!

iPhone 6 nieuwsbriefDe iPhone 6 zal binnenkort door Apple worden aangekondigd, nu houden wij u natuurlijk al constant op de hoogte van de laatste nieuwtjes, maar we willen graag wat extra’s kunnen betekenen voor u. Vanaf vandaag is het mogelijk om uzelf aan te melden voor onze nieuwsbrief, wij houden u dan op de hoogte van de exacte releasedatum van de nieuwe iPhone 6 en de beste koopmogelijkheden. Wij houden tijdelijke iPhone 6 aanbiedingen in de gaten en sturen u een e-mail op het moment dat we een iPhone 6 aanbieding vinden die u echt niet mag missen.

iPhone 6 nieuwsbrief aanmelden

Maximaal 1 nieuwsbrief per 2 weken

Natuurlijk begrijpen wij dan u geen zin hebt in tientallen e-mails per maand, daarom beperken wij onze nieuwsbrief uitgave tot maximaal één keer per twee weken. Wij vinden het belangrijk om u alleen op de hoogte te brengen van tijdelijke, interessante aanbiedingen. Als u al reeds een iPhone 6 abonnement hebt afgesloten, kunt u zich natuurlijk ook direct weer uitschrijven voor onze nieuwsbrief.

Beveiligde omgeving voor uw gegevens

Om uzelf aan te kunnen melden voor onze nieuwsbrief, hebben wij slechts uw e-mail adres nodig. Uw e-mail adres wordt in een beveiligde omgeving opgeslagen, u hoeft dus niet bang te zijn dat uw gegevens op straat komen te liggen. In elke mail die wij versturen zult u de mogelijkheid krijgen om u af te melden, u hebt dus nooit last van ongewenste berichten. Via het onderstaande formulier kun u zichzelf aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor de iPhone 6 nieuwsbrief

Na het invoeren van uw e-mail adres krijgt u een bevestigingemail met daarin een link die u moet aanklikken ter activatie. Na de activatie wordt u toegevoegd in onze database, waarna wij u op de hoogte kunnen houden van de iPhone 6 releasedatum en interessante koopmogelijkheden. Hebt u geen activatiemail ontvangen? Bekijk dat de map ‘ongewenst’ of probeer uzelf opnieuw aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *