0

Samsung levert toch werkgeheugen iPhone 6

iPhone 6 Apple SamsungOndanks dat Apple eerder aangaf in de toekomst niet meer afhankelijk te willen zijn van Samsung bij de productie, blijkt dit bij de iPhone 6 toch weer het geval te zijn. Samsung zou verantwoordelijk zijn voor de productie van het werkgeheugen van de iPhone 6. Bij de productie van de iPhone 5 en de iPhone 5S heeft Apple ervoor gekozen om twee kleinere bedrijven in te schakelen voor het produceren van het geheugen, maar nu blijkt Apple toch weer voor Samsung gekozen te hebben.

Samenwerking tussen Apple & Samsung voor iPhone 6, ondanks patentdisputen

Apple en Samsung hadden kort geleden nog flinke ruzies met elkaar over patentdisputen, echter zouden die nu weer volledig opgelost zijn waardoor de zaken hervat kunnen worden. Ondanks de patentoorlogen die regelmatig worden gevoerd kunnen ze twee bedrijven dus ook prima met elkaar samenwerken. Het is onduidelijk of de samenwerking tussen Apple en Samsung weer volledig hervat is, of dat Apple bij de productie van andere modellen van de iPhone toch weer gaat kiezen voor een andere producent. Ondanks dat de rol van Samsung bij de productie van de iPhone 6 minimaal is, is het bedrijf op dit moment toch weer afhankelijk van de concurrent.

iPhone 6 release op 9 september 2014

Vooralsnog lijkt het erop dat we de iPhone 6, draaiende op iOS 8, al eind september of begin oktober in de Nederlandse winkels kunnen verwachten. De aankondiging zal waarschijnlijk op 9 september 2014 zijn, we weten dus binnenkort wat we precies van de nieuwe iPhone van Apple kunnen gaan verwachten.

iPhone 6 reserveren

Het is op dit moment nog niet echt bekend wanneer het mogelijk is om de iPhone 6 in Nederland te reserveren, vanwege de strikte contracten met Apple kunnen Nederlandse providers het toestel pas vanaf eind september als pre-order aanbieden aan Nederlandse klanten. Het toestel zal eerst worden uitgebracht in belangrijke afzetlanden als Amerika en China. Natuurlijk wachten we geduldig af, we kunnen tenslotte tot 9 september 2014 nog blijven genieten van de tientallen geruchten die we elke dag weer ontvangen.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *