0

China Mobile presenteert de nieuwe iPhone 6 op Weibo

iPhone 6S reserverenDe grootste afnemer van Apple, China Mobile, heeft vandaag voortijd de iPhone 6 al gepresenteerd. Wij denken dat de korte presentatie een fout was van een telecombedrijf, het had namelijk nooit mogen gebeuren. De Chinese provider plaatste een foto van de nieuwe iPhone 6 op de Chinese versie van Twitter, namelijk Weibo. Het is in ieder geval zeker dat de foto op het officiële Weibo account van China Mobile is geplaatst.

 

De iPhone 6 in 3 kleuren beschikbaar bij China Mobile

De foto stond lang genoeg online, verschillende mensen hebben namelijk al een screenshot kunnen maken van de uitgelekte foto. Op de foto kunnen we zien dat het toestel in drie kleuren uit zal gaan komen, namelijk zwart, zilver en een champagne-goudkleurig uitvoering. Verder staat ook in het bericht bij de foto dat de iPhone 6 binnenkort beschikbaar zal zijn bij China Mobile. Na enkele minuten werd het bericht weer van het Weibo profiel verwijderd, het is echter wel opmerkelijk dat een dusdanig grote provider een dergelijke ‘fout’ zou maken. Om de verkopen hoog te houden publiceren dergelijke providers nog wel een ‘per ongeluk’ foto’s van een nieuw toestel.

 

China Mobile iPhone 6 release

9 september 2014 nog steeds de iPhone 6 releasedatum

Het aantal geruchten omtrent de nieuwe iPhone 6 neemt nog met de dag toe, er is vrijwel geen dag meer zonder geruchten over het nieuwe Apple toestel. Aangenomen wordt nog steeds dat Apple met een 4.7-inch en een 5.5-inch iPhone 6 op de markt gaan krijgen. Vooralsnog lijkt de aankondigingdatum nog steeds 9 september 2014 te zijn, het duurt dus niet meer lang voordat we eindelijk duidelijkheid hebben over het toestel.

Wel of geen 5.5-inch iPhone 6 op 9 september

Het is onduidelijk of ook de 5.5-inch iPhone 6 op 9 september 2014 zal worden aangekondigd, het toestel kampt namelijk nog steeds met veel productieproblemen. In een eerder bericht was zelfs te lezen dat de productie van de iPhone 6 tijdelijk stil heeft gelegen, omdat Apple op het laatste moment nog een wijziging aan wilde brengen aan de iPhone 6. Uiteraard houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws!

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *