0

Brikk komt met 24-karaats gouden iPhone 6

brikk-iphone-6-goldHebt u nog geen idee wat u een echte Apple van cadeau moet doen? Dan hebben wij het voor u nu absoluut gevonden! Ondanks dat de releasedatum van de iPhone 6 nog niet volledig vaststaat, is het nu al wel mogelijk om een 24-karaats gouden iPhone 6 te pre-orderen. De gouden iPhone 6 wordt aangeboden door online retailer Brikk en heeft slechts een prijskaartje van 3346 euro (4495 dollar).

Is een gouden iPhone 6 alleen nog niet mooi genoeg? Dan kunt u er ook voor kiezen om een diamanten iPhone logo op de achterkant van het toestel te laten plaatsen. Met een diamanten logo kost het toestel slechts 6250 euro (8395), zeg nu zelf; dat is toch een koopje?

Specificaties van de gouden iPhone 6

Qua specificaties zal het toestel gewoon precies hetzelfde worden als de normale iPhone 6, de smartphone zal namelijk een 4.7-inch scherm krijgen en 128GB aan opslaggeheugen. Het is helaas niet mogelijk om het toestel na het reserveren ook direct in ontvangst te nemen, de levering is namelijk pas vier weken nadat de release van de iPhone 6 heeft plaatsgevonden. De reguliere iPhone 6 is vanaf 12 of 19 september (waarschijnlijk) verkrijgbaar, in oktober kunt u uw gouden iPhone 6 dus al ontvangen.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Brikk met een luxe versie van een Apple product komt, eerder was het ook al mogelijk om een luxueuze versie van de iPhone 5S, iPad Mini en iPad Air. Daarnaast richtBrikk Brikk zich ook op het aanbieden van luxe telefoonhoesjes die, uiteraard, ook gemaakt zijn van dure materialen.

Niet de duurste iPhone ooit

Ondanks dat er een aardig prijskaartje zit aan de gouden iPhone 6, betreft het niet de duurste Apple smartphone ooit gemaakt. Stuart Hughes maakte een tijd geleden een iPhone die een waarde had van maarliefst 15 miljoen dollar. Er werd gebruikgemaakt van 600 witte diamanten (die samen een waarde hebben van 5 miljoen dollar) en één zwarte diamant (de homebutton) die een waarde heeft van 14,5 miljoen dollar.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *