0

Concept van de iPhone 6 pro toont draadloos opladen

iphone-6-conceptenOpnieuw is er een concept verschenen van de nieuwe iPhone 6, ditmaal is het concept bedacht door Vishal Bhanushali uit India.  Het uiterlijk van het iPhone 6 concept komt perfect overeen met de geruchten die we tot nu toe hebben ontvangen, zo zou de iPhone 6 bijvoorbeeld afgeronde hoeken krijgen en een nieuw soort homebutton.

Uniek iPhone 6 concept

Toch is het concept van Bhanushali anders dan alle andere geruchten die we op het internet kunnen vinden over dit nieuwe toestel. Vishal heeft namelijk zijn fantasie de vrije loop gelaten en daardoor allerlei (zeer handige) features bedacht die de iPhone 6 echt kunnen verbeteren. Zo toont hij in een video bijvoorbeeld de mogelijkheid om de iPhone 6 op te laden door hem tegen een soort schijf aan te leggen.

Zien we iets van de geruchten terug in de iPhone 6?

We zien helaas niet direct iets van waarheid terug in de video’s van Vishal Bhanushali, de accessoires komen namelijk absoluut niet overeen met de plannen die Apple met de iPhone 6 heeft. Ondanks dat de ideeën zeer goed zijn, zien we deze dus waarschijnlijk nog niet bij de nieuwe iPhone 6 verschijnen.

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *