0

Namaak iPhone 6 te koop voor €118

GooPhone-i6Ondanks dat de iPhone 6 nog niet officieel door Apple is aangekondigd, is er op de Chinese markt toch al een soortgelijk toestel verschenen. De release van de iPhone 6 gaat waarschijnlijk een gigantisch succes worden, Chinese producenten spelen hier slim op in om ruim voor de releasedatum al een namaak iPhone 6 uit te brengen. Voor een bedrag van maar €118 kunt u al een iPhone 6 kopen die qua uiterlijk niet veel zal gaan verschillen van het werkelijke toestel. De namaak iPhone 6 heeft ook een beeldscherm van 4.7-inch, afgeronde zijkant en een aan/uit-knop op dezelfde locatie als de werkelijk nieuwe iPhone.

Specificaties van de namaak iPhone 6

Natuurlijk komt een namaak iPhone 6 nooit overeen met het echte toestel, vaak leveren dergelijke toestellen gigantisch veel in op de specificaties. Wat betreft de specificaties is de namaak iPhone 6 inderdaad een heel stuk slechter dan het werkelijke toestel, het namaaktoestel is namelijk voorzien van een quadcore MediaTek MT6582-processor met een kloksnelheid van maar 1,4GHz. Daarnaast heeft het beeldscherm een qHD resolutie van 960 bij 540 pixels, wat natuurlijk ook niet echt geweldig te noemen is. Wat wel opmerkelijk is aan de namaak iPhone 6 is de uitmuntende camera, het toestel is namelijk aan de achterkant voorzien van een 13 megapixel camera.

Namaak iPhone 6 kopen

Het is nu al wel mogelijk om de namaak iPhone 6 te pre-orderen, vanaf 1 augustus zal het toestel dat bekend gaat staan onder de naam ‘GooPhone i6’ daadwerkelijk worden verkocht. De verkoopprijs zal 159 dollar gaan bedragen, omgerekend is dit maar €118. Als u nu toch al graag een smartphone wilt kopen die lijkt op de nieuwe iPhone 6, dan is de GooPhone i6 mogelijk wat voor u. De specificaties komen echter op geen enkel gebied overeen met de werkelijke nieuwe iPhone 6, wij raden u aan om gewoon te wachten op de Apple iPhone 6!

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *