0

5.5-inch iPhone 6 krijgt snellere processor

iPhone 6 A8-processorHet is ondertussen natuurlijk geen geheim meer dat Apple twee varianten van de iPhone 6 op de markt gaat brengen, echter is nog niet helemaal duidelijk wat de exacte verschillen zullen zijn tussen deze twee toestellen. Één van de verschillen in het verschil in beeldschermformaat, er zal namelijk één versie met een 4.7-inch beeldscherm en één versie met een 5.5-inch beeldscherm worden geïntroduceerd. Er gaan steeds meer geruchten dat alleen het duurdere model (de 5.5-inch iPhone 6) zal worden voorzien van het saffierscherm.

5.5-inch iPhone 6 met een A8+ processor

Vandaag zijn er opnieuw geruchten ontstaan omtrent de mogelijke verschillen tussen de 5.5-inch en 4.7-inch iPhone 6. De 5.5-inch versie zou volgens bronnen een snellere processor gaan krijgen, namelijk een snellere variant van de A8-processor. Het is op dit moment nog onduidelijk wat voor soort processor de 4.7-inch iPhone 6 zal gaan krijgen, al verwachten wij dat dit ook gewoon minimaal A8 is. De 5.5-inch variant krijgt waarschijnlijk een hogere kloksnelheid, waardoor men toch weer net wat meer snelheid heeft. Volgens bronnen zou Apple het belangrijk vinden om de 5.5-inch iPhone 6 exclusief te maken, anders zouden teveel mensen voor de 4.7-inch versie gaan kiezen die uiteraard aanzienlijk goedkoper gaat worden.

5.5-inch iPhone 6 mogelijk hogere resolutie

Volgens dezelfde bronnen zullen er nog meer verschillen zijn tussen de twee varianten, zo zou het grotere model bijvoorbeeld ook een grotere hoeveelheid aan grafische cores krijgen. Eerder werd er ook over gesproken dat er een verschil in resolutie zal gaan zitten, het grotere model zou een betere resolutie krijgen. Qua uiterlijk zien we niet gigantisch veel verschillen tussen de twee toestellen, natuurlijk is het verschil in schermformaat wel direct zichtbaar. Enkele geruchten zeggen ook dat de camera van de 5.5-inch iPhone 6 beter zal zijn dan de 4.7-inch versie, dit lijkt ons echter onwaarschijnlijk. Uiteraard houden wij u op de hoogte van eventuele nieuwe geruchten omtrent de nieuwe iPhone 6!

Bas

Al jaren heb ik erg veel interesse voor de wereld van de mobiele telefonie. Dagelijks volg ik het laatste nieuws omtrent smartphones en blog hier graag over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *